Automatinis start / stop start / stop lobis numatytasis closermemory režimas VW Multivan transporter T5, T6 T6.1

1 Reitingai
€13.35 €26.70

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

jei nėra nuotraukos nuoroda, prašome pirkti pagal apibūdintą automobilį laiko, ačiū už jūsų bendradarbiavimą

4. jei norite išjungti "start & stop" sistema permatenly , jums reikia pakeisti ilgai kodas pagal kodų sistemą (jei neturite šį įrankį , tai nėra lengva ), bet jei išjungtas, nustatydami .jis bus permatenly neįgaliesiems .

2. Būtina išjungti automatinio paleidimo ir stabdymo tokia situacija :

Pirkti atitinkančio modelio gaminio, prašome palyginti aprašymas start-stop "jungiklis, nuotraukos, produktas tinka tik aprašant" start-stop "jungiklis nuotrauka [produkto nėra" start-stop " jungiklis]

2.3 kai transporto priemonė važiuoja į pelkių, tai geriau išjungti start stop sistema, kuri yra variklis neužgestų, kai jis turi būti sustabdytas važiavimas, ir išmetamųjų dujų slėgis staiga sumažėja ne šį kartą.Tai labai lengva vandens srauto atgal į variklį, iš išmetimo vamzdžio, kuris sukelia variklio nepavyksta pradėti.

2;Prašome patikrinti, ar originalių automobilių start-stop " jungiklis, kuris yra toks pats kaip nuotraukoje mes aprašyta, ir įvairių jungiklis modeliai yra nesuderinami

2.4. Tuo atveju, jei rimtai kamščiuose, taip pat rekomenduojama, norint uždaryti automatiškai paleisti ir sustabdyti, nes šiuo metu, variklis nustos veikti ilgą laiką, temperatūrą degimo kameroje bus sumažintas, ir neišsami, degimo anglies hidroksido ir parafino sudarys anglies nusodinimo ir prie vidinės sienos cilindrų.Anglies nusodinimo bus, kad kuro suvartojimas didesnis ir galios silpnesnė.Tai yra automatinis start stop funkcija, skirta sumažinti degalų sąnaudas, o tai savo ruožtu padidina degalų sąnaudas.

1;, Nes pagaminta partija yra įvairių, spalvų produkto saugos diržas gali skirtis nuo aprašymas nuotrauką

2.1. Jei transporto priemonę vairuoja perone , stenkitės įjungti automatinio paleidimo ir stabdymo, nes automatinio paleidimo ir sustabdymo laikas yra labai trumpas, paleisti ir sustabdyti variklio ant rampos, gali sukelti nepakankamas stabdymo jėgos transporto priemonės. .

pastaba;

"start-stop" modulis yra automatinio išjungimo funkcija ir atminties būdas išvengti trūkumų toliau start-stop funkcijos

2.2 kai oro kondicionierius yra, veikia ne visą valdžią karštas oras, Vasarą, tai geriau išjungti automatinė start stop funkcija, nes oro kondicionieriaus reikia sunaudoti daug energijos, ir kai variklis sustabdytas, galia automobilį, negali būti pakankamai ratai, oro kondicionierius, kuris leis keleiviams jaustis nepatogiai. .

Kai kuriais atvejais atveju , automatinis start & stop " sistema gali stebėti vairavimo.Jei saugos diržas yra ne pritvirtintas, automatinis start&stop " sistema neveikia normaliai.Po to, kai automobilis sustoja, saugos diržas bus išleistas.Net jei stabdžių išsiskiria arba naftos durys lipant ant, variklio nebus paleisti iš naujo.Tačiau automatinis start & stop " sistema, daugelis automobilių savininkų sakė, kad šis dizainas yra ne geras, labai nusiminusi apie tai.Kai kurie automobilių savininkai turės paspauskite start stop jungiklio mygtuką, norėdami išjungti start stop sistema kiekvieną kartą, kai jie gauti traukiniu.Jei jie nesugeba išjungti sistemą vieną kartą, jie nebus įjungti dažnai operacija, vėl pagal numatytuosius nustatymus.

3. net bateriją, kad automobilis buvo emhanced vienas .bet jis taip pat yra didelis iššūkis baterija .taigi, jei jis pernelyg dažnai stop & start .siūlau išjungti start & stop " sistema

1.Pradžios ir sustabdymo sistema originalią transporto priemonę, kad variklis gali automatiškai išsijungia, jei yra eismo kamštis arba laukia trafic šviesos, ir tada automatiškai užvesti variklį, kai išeities, kuri gali sumažinti degalų sąnaudas ir atliekų kiekį.

sku: m47258

Žymos: stop lobis numatytasis closermemory režimas

Elemento Tipas Kabeliai, Adapteriai & Lizdai
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas CHESHUNZAI
Modelio Pavadinimas Start stop atminties modulis

Klientų Q & A

avatar

Viskas veikia gerai. Aš rekomenduoju

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…