Sėdynės Skirtumas Organizatorius Universaliųjų Automobilių Sėdynės Spragą Užpildo Universaliųjų Automobilių Sėdynės Spragą Užpildo Organizatorius Talpinimo Automobilio Sėdynės Skirtumas Organizatorius

0 Reitingai
€13.98 €27.97

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

1.【Patikimos Medžiagos】Be krekingo, slydimo, lenkimo, arba paliekant nulio, Automobilių Sėdynės Skirtumas Glaistas yra pagamintas iš griežtos atrankos aukštos kokybės PU odos medžiagų, kurios yra atsparus smūgiams, stiprus ir patvarus.

2. 【Įtraukti Vietos】sėdynės spragą užpildo prideda papildomos vietos automobilyje, telefono, raktų, monetų ir kitų smulkių daiktų.Rezervuoti skylė įkrovimo kabelis.

2.【Aggrandize Interjero Erdvę】Rezervuoti skylė įkrovimo kabelį, Sėdynės Spragą Užpildo prideda papildomų interjero erdvė jūsų mobiliojo telefono, raktų, monetų ir kitų smulkių daiktų.

Medžiaga: PU oda

Dydis: 29.5*20*4.2 cm/11.6*7.8*1.65 colių

Krova: automobilių sėdynės pikis, priekinės sėdynės

4. 【Plačiai Naudoti】automobilio sėdynės skirtumas organizatorius tinka vairuotojo ar keleivio sėdynės.Automobilio sėdynės tarpiklis organizatorius yra skirtos naudoti sėdynės krašto spragą.

Aprašymas:

5.【Plačiai Naudojami】Automobilio Sėdynės Spragą Užpildo Organizatorius naudojama įvairių paraiškų tinka vairuotojo ar keleivio sėdynės ir yra skirtos naudoti sėdynės krašto spragą.

Automobilių Sėdynės Spragą Užpildo*1

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

4.【Lengvumas Įrengti】Sėdynės Skirtumas Organizatorius trunka tik keletą sekundžių įdėkite į tarpą tarp sėdynių, nes ji negali nukristi po įdiegimo ir centrinė konsolė ir neturi įtakos sėdynės reguliavimą išilgai arba saugos diržo užrakto padėtį.

Pastabos:

Svoris: 260g

3. 【Užpildyti Spragą】automobilio sėdynės spragą užpildo gali ne tik išplėsti erdvę automobilyje, bet taip pat gali būti naudojamas kaip automobilio sėdynės skirtumas dėklas, skirtas apsaugoti jūsų mobilųjį telefoną ir kitus daiktus nuo kritimo vairuojant.

Produktų Sąrašas:

Specifikacija:

1. 【Aukštos kokybės Medžiagos,】 sėdynės skirtumas laikymo dėžutė pagaminta iš tvirtos kailio+odinis, labai atsparus smūgiams.Taigi, jis nebus įtrūkimai, skaidrių, lenkimo, arba nulio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1. Gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano Parametrai.

3.【Funkcionalus Dizainas】Naudojamas kaip spragą užpildo automobilių sėdynės, Automobilių Spragą Užpildo neleidžia savo mobilųjį telefoną ir kitus daiktus iš mėšlo, o vairuotojo, kuris taip pat gali išplėsti erdvę automobilio viduje.

5. 【Lengva Įdiegti】Tai užtruks tik kelias sekundes įterpti langelį į tarpą tarp sėdynės ir centrinė konsolė.Automobilio spragą užpildo neturi įtakos išilginės koregavimo sėdynės ar padėtis saugos diržų spyna.Jis negali nukristi po įdiegimo.

sku: m462766

Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas Skėtį Nuo Saulės Saugojimo Krepšys
Medžiagos Tipas PU Odos

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…