Automobilių Bin Šiukšliadėžės nepralaidžiose Automobilių Organizatorius Nešiojamų Automobilių Šiukšlių Dėžę Daugiafunkcinė Šiukšlių Dėžę Automobilių Lengvas Montavimas J60F

0 Reitingai
€4.45 €6.02

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Laikykite savo automobilį - organizuotas ir tvarkingas - su mūsų automobilių monetos turėtojas ir šiukšlių dėžės - puikus sprendimas laikyti smulkių daiktų ir šiukšlių išjungti savo automobilių - grindų!

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Medžiaga: ABS

OOTDTY

1xCar Monetos turėtojas

Šis produktas tinka visiems automobilių savininkams, kurie nori išlaikyti savo transporto priemonės švara - ir organizuotas.

Pastaba:

Pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, šios monetos turėtojas ir šiukšlių dėžės yra patvarus, tvirtas ir lengvai valomas-.

Aukštis: apie 10.2 cm/4-colių

Savybės:

Nesvarbu, ar esate važinėja į darbą arba imtis kelionę mūsų Automobilių Monetos Turėtojas ir Šiukšlių Dėžės yra puikus papildymas jūsų automobilis - priedai.Jis yra kompaktiškas dydis leidžia jį išsaugoti bet kuriuo patogiu vietą jūsų automobilį.

Komplektą Sudaro:

Techniniai duomenys:

Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Atsisveikinti - su netvarkinga automobilio grindis ir sveiki, norėdami švarios ir organizuoja transporto priemonės su mūsų Automobilių Monetos Turėtojas ir Šiukšlių Dėžės!

sku: m452914

Tipas Skėtį Nuo Saulės Saugojimo Krepšys
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…