Automobilio Akustinę Šilumos Garso Deadener Kilimėlis Atsparus Vandeniui Apsauga Nuo Dulkių, Triukšmo Garso Izoliacija Kapoto Izoliacija Deadening Už Gaubtas Ant Sienos

0 Reitingai
€4.12 €8.25

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

3.【Patikimos Medžiagos】Automobilių Šilumos Izoliacija, pagaminta iš aukštos kokybės aliuminio pluošto ir garsą sugeriančių medvilnė, yra lengvas, atsparus vandeniui, dulkėms, ir patvarus.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1* Automobilių Garso Deadener

4.【Paprasta Įdiegti】Garso Deadener Automobilių turi lipnios pagrindo, kuris yra ne tik atsparus vandeniui ir dulkėms, bet taip pat turi tvirtą sukibimą.Tuo pačiu metu, jis yra lengvai pjaustomas ir įdiegti.

1. Stiprus garso izoliacija ir absorbcijos efektyvumą, šilumos izoliacija, sumažinti energijos suvartojimą, geri šilumos izoliacija.

1.【Sumažinti Triukšmo】Su šiuo Automobilių Garso Deadener, kelių padangų triukšmo, vėjo ir triukšmo bus silpnos, o jūs vairuojate, kurios padės patobulinti vairavimo komfortą.

Plonas: 200*50*0.5 cm|78.74*19.68*0.19 cm; Svoris: apie 450g

Specifikacija:

Produktų sąrašas:

Pastabos:

5.【Plačiam Naudojimo】galite kreiptis, Šilumos Skydas Automobilių duris, stogus, grindis, gaubtai, variklio skyrių, užkardas, važiuoklės, ventiliacijos vamzdžiai, magistraliniai dangteliais ir kt.

Arba

Storis: 200*50*1cm|78.74*19.68*0.39 cm; Svoris: apie 500g

2.【Geras Šilumos Izoliacines charakteristikas】Automobilių Garso Deadening Kilimėlis turi puikias šilumos izoliacines charakteristikas, kurios gali veiksmingai atspalvį saulė ir blokuoti šilumos, užtikrinti, kad jūsų automobilis atvėsta vasarą.

Dydis ir Svoris:

Aprašymas:

2. Stipri savarankiškai klampus rezultatus.

Medžiaga: aliuminio pluošto + duslintuvo medvilnės

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Dėl apšvietimo efektai ir filmavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

sku: m452357

Tipas Garso Izoliacijos Juosta
Kilmės Žemyninė Kinija
Krova Patalpų Sienos
Medžiaga Gumos Putų

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…