2vnt/Komplektas Princesė Kūdikių Mergaičių Kojinės Elastinga Gėlių ekrano užsklandą Nėrinių Lankai Kūdikiams, Vaikiška Kojinės Naujagimiui Dovanos

0 Reitingai
€2.52 €3.15

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kūdikių Nėrinių Lankelis & Kojinių Rinkinys: lankas lankelis suprojektuoti su elegantiška nėrinių krašto ir siūlome 25 neprivaloma, stilius pasirinkti, lyčių atžvilgiu neutralios gali lengvai tilptų su kūdikių berniukų, mergaičių skiriasi apranga, minkšta ir aukštos elastinga medžiaga saugo jūsų kūdikio galvutės patogiai & kojas šiltas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Medžiaga: Medvilnė, Nėriniai

OOTDTY

1 x Kūdikių Nėrinių Lankelis & Grindų Kojinių Rinkinys

Mados Lankelis & Grindų Kojinės: Į lankelis & kojinės matomas su mados nėriniai bowknot/gėlių, elegantiškas suprojektuoti, elastinga ir puikiai kūdikių įvairių komplektus.

Pastaba:

Odos Draugiškas Medžiaga: lankas lankelis & kojinės naudoti kvalifikuoti nėriniai & medvilnės medžiagos, netoksiškas, minkštas, odos draugiškas, kurios patogu nešioti, kvėpuojanti medžiaga, su puikiai spektakliai.

Tinka: kojinės tinka 0-1Y kūdikiams, ekrano užsklandą, tinka 0-3Y kūdikių

Savybės:

Elastinga Universali Dydis: lankas lankelis & kojinės su labai elastinga, didelio ruožas ir kojinės su universalaus dydžio, tinka 0-12 mėnesių kūdikių berniukų ar mergaičių, ekrano užsklandą, tinka 0-3Y kūdikiams.

Komplektą Sudaro:

Techniniai duomenys:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Puiki Dovana: Mūsų lankas lankelis & grindų kojinių rinkinys yra puiki dovana, kūdikiams, naujagimiams, tinka kasdieninio drabužiai, mados šukuosena įvairioms progoms, puikiai dušo dovana naujiems tėvams.

sku: m44428

Elemento Tipas Kojinių
Amžius 0-6m
Stilius Naujovė
Modelio Tipas Gėlių
Prekės Pavadinimas THINKTHENDO
Medžiaga MEDVILNĖS
Lytis Kūdikių Mergaitės
Medžiagos Sudėtis MEDVILNĖS, Nėriniai
Kilmės Žemyninė Kinija
CN Zhejiang
Modelio Numeris 230209
Departamentas Pavadinimas Kūdikių
Sezonas Pavasarį Ir Rudenį

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…