Grynas Sinusinės Bangos Dažnio Keitiklio Valdybos 12/24/48V 600/1000/1800W Baigtas

2 Reitingai
€25.56 €42.60

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Ši lenta yra pramoninio dažnio keitiklis taryba turi bendradarbiauti su dažnio transformatorius

induktyvumą, ir be apkrovos srovė veikia šviesos transformatorius yra didelis).

48V transformatorius su 32V 220V transformatorių 60V transformatorius su 40V 220V transformatorių

2. Baterija viršįtampių apsauga: Kai baterijos įtampa yra didesnė kaip pavojingas transportavimui 14.7 didelio kiekio V vienam skyriuje, keitiklio taip pat išjungti, keitiklio ir persijungs į budėjimo režimą.

4. Kontroliuojamos temperatūros ventiliatorius ir daugiau-temperatūros apsauga: ventiliatorius bus ne savo ruožtu, kai keitiklis veikia normaliai.Kai temperatūra yra per aukšta, ventiliatorius bus paleisti automatiškai.Kai temperatūra nukrenta, ventiliatorius bus automatiškai sustabdytas.Kai ventiliatorius yra pažeista ir temperatūros yra per aukštos, keitiklio bus išjungti keitiklio ir persijungs į budėjimo režimą.Kai temperatūra nukrinta, jis automatiškai pradeda keitiklio ir rezultatų maitinimo.

1 x Pure Sine Wave Power Dažnio Keitiklis Valdyba

Pranešimo Prašome:

Pagrindinis valdyba priima didelės galios ir mažo vidinio pasipriešinimo TO247 paketą Didelė MOS vamzdis Dideli energijos nuostoliai, Mažai elektrolitinius kondensatorius Naudoja aukšto dažnio žemo praradimo, siekiant užtikrinti energijos šaltinis Pastovaus elektros energijos tiekimo stabilumui užtikrinti MOS vamzdis nėra lengva sugadinti, Importuotų op amp integriniai grandynai užtikrinti tikslią ir stabilią dvigubo sluoksnio kokybę kiekvieno apsaugos grandinių plokštės šilumos yra mažas, Tai pagrindinėje plokštėje yra matuojamas 48V maitinimo pasiekti visišką 1800VA.Tuo pačiu plokštę su žemos įtampos elektros energijos tiekimo yra proporcingas sumažėjo mažiau nei 1800VA.

Didelio dydžio be apkrovos srovės nuotėkio arba didelių induktyvumas bus sudeginti vamzdis.Pavyzdžiui, suvirinimo aparatas

12V transformatoriaus 7V 220V transformatorių 24V transformatorius su 16V 220V transformatorių

Dažnio sine wave keitiklio savybės:

3. Normalus automatinis start-up baterijos: Jei baterija yra pagal žemos įtampos apsaugą, kai saulės energijos ar vėjo energijos įkrauna bateriją įkrauti 12V vienam skyriuje, keitiklis automatiškai pradeda produkcija KINTAMOSIOS srovės įtampos tiekimo apkrovą.Kai baterija viršįtampio apsaugos susitraukia į 14.7 V vienam skyriuje nuo viršįtampių, apsaugos, keitiklis automatiškai.

Geriausias EI, taip pat yra pridėta.Forma kvadratas negali būti pridėta.

Jei mašinoje yra įrengta su didelės be apkrovos srovę, reikia prijungti induktyvumo serijos, ne žemos įtampos pabaigos transformatorius (su toroidinis transformatorius turi būti prijungtas prie induktyvumo).

Šis produktas yra ypatinga prekė turi suprasti, susijusias technologijas.

ir veikia šviesos transformatorius negali būti naudojami (suvirinimo mašinos neturi apkrovos srovė ir nuotėkio

Momentiniai apkrova, nėra lengva sugadinti, nedidelis temperatūros pakilimas, jokių trukdžių.

5. Poveikis ir trumpo jungimo apsauga: keitiklis yra realaus laiko aparatūros banga-by-banga apriboti srovės apsaugos ir programinės įrangos vėlinimo (400mS) trumpo jungimo apsauga plius dažnio izoliavimo transformatoriaus.Gerinti gaminio atsparumas smūgiams ir gaminių patikimumą.

Rekomenduojama transformatoriaus galia:

Karinės 1.6 mm dvipuses PCB lenta.

Specifikacija:

Be apkrovos srovė toroidinis transformatorius turėtų būti mažiau nei 0,1 A, 0.3 nei EI formos, ir 0,5, nei kvadrato formos.

Įtampa & Galia: 600W 12V, 24V 1000W, 48V 1800W

Dažnio sine bangų keitiklis plokštė funkcija aprašymas:

Komplektą sudaro:

Į toroidinis transformatorius turi būti sujungti nuosekliai su ferosilicio magnetinio branduolių induktyvumo.

Matmenys: 5.5x10x10cm/2.17x3.94x3.94inch

Pasirinktas transformatorius turėtų būti nedidelė be apkrovos srovę.Nuotėkio induktyvumą, neturėtų būti per didelis.

Tipas: DC/DC Konverteris

visiškai naujas ir aukštos kokybės

Kiekis: 1 Vnt

1. Baterija žemos įtampos apsauga: Kai akumuliatoriaus įtampa mažesnė nei 10.5 V vienam skyriuje, keitiklio bus išjungti keitiklis (ne AC įtampos išėjimo šiuo metu), ir keitiklis, telefonui veikiant laukimo režimu.

sku: m43346

Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas wupp

Klientų Q & A

avatar

gerai gavo.

avatar

Modulis nėra saugiai supakuoti į minkštą pakavimo. Kai kurios dalys yra sulenktos. Nėra matomų mechaninių pažeidimų. Ne, tikrinami darbo dar.

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…