92 Colių 16:9 Geriausios Kokybės 3D 4K UST Motorinių Tab-įtempti Išskleidžiamajame CBSP PET Kristalų ALR/CRL Elektros Projekcijos ekranai

0 Reitingai
€9 018.76 €12 526.05

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Vaizdo Aprašymas

Produktų Ekranas 84-120 colių Išskleidžiamajame Variklio Elektros Projekcijos Ekranas 4K/UHD Lazerio TELEVIZIJA, Namų Kino UST Projektorius ALR Aplinkos Šviesos Atmesti Ekranas

4. Visiškai 4K UHD gabių, Aktyvių 3D suderinamą

Pinigų jums mokama yra, laikydami Mendtaisykla.lt.Jūs gausite visą kompensaciją iš Mendtaisykla.lt per 3-11 darbo dienas po to, galite atšaukti savo užsakymą sėkmingai.

Visada garantuota butas projekcija paviršiaus tab-tempimo sistema padės išlaikyti projekcija surfaceunder nuolatinis įtempimas, visiškai plokščias žiūrėjimo plotą.Butas projekcija paviršiaus bus gauti labiausiai iš jūsų projektoriaus ir įsitikinkite, kad nėra pikselių pasiklysti arba deformuoti.Jei detalė yra svarbi puikiai butas projekcija srityje yra gyvybiškai svarbus.Produkto naudojimo PROJEKTORIUS RODYMAS

- Multi-layer PET medžiaga su kryptinėmis atspindinti danga

Duk

5.Rusijos Federacijos, mes bus naudoti specialius laivybos liniją be apmokestinamos, tikiuosi, kad jums gali padėti ir suprasti.

3. PASIEKTI, ROHS, be formaldehido s & tolueno

ABOUTFEEDBACK

APIE LAIVYBOS

Tai Motorizuotas išskleidžiamajame projektoriaus ekranas su Aukščiausios kokybės UST ALR ekrano medžiaga: PET kristalų .

2. Galite tinkinti specialių dydžio už mane?

Taip, kad produktas yra skirtas paprasta montavimo konstrukcija, jokių varginančių diegimo veiksmus, ir mes taip pat gali suteikti jums įrengimas vaizdo, jei reikia.Prašome susisiekti su mumis dėl bet kokios problemos.

2. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą, pašto kodą, telefono numeris yra 100% teisinga.

2. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Palikite 5 stards, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.

1. Produkto pavadinimas: 72"-120"16:9 Elektros išskleidžiamajame Projektoriaus Ekranas ALR Variklio UST CRL / ALR Projekcijos ekranai

PET kristalų UST ALR ekranas gali padėti projektorius montuojamas lubose ir lentelės viršuje.Jis yra tik už stalo tvirtinamą ultra-trumpas mesti projektoriai.Jei jums reikia įdiegti projektorius montuojamas prie lubų, prašome pranešti mums iš anksto, prieš vežimą, mes savo ruožtu ekraną aukštyn kojom gamybos procesą.

8. Silent Vamzdinės Variklis su UL,CE ir 3C sertifikavimo

3. Mano rankos,-apie galimybę yra prasta, tai lengva būti įdiegta?

3.Paprastai, mes išsiųsti jį per 1-5 dienas.Jei mes turime atidėti, jums bus notisfied.

6. Prašome susisiekti su mumis birių užsakymo pristatymas!

su PET kristalų Ultra Short Throw lazeriniai projektoriai(4K UST Projektoriai), tokių kaip new Xiaomi Mijia 4K Lazeriu, VAVA 4k, fengmi,Wemax A300,XGIMI,Optoma 4K Lazeriu, LG 4K Lazeriu, "SONY", "EPSON", "Benq", "SAMSUNG" ir HiSense modeliai ir t. t. 2. Tipo audinys : UST CRL/ ALR PET kristalas su aplinkos šviesos atmesti 97%,nuo 0,6 įgyti 170° stebėjimo kampu

1. Prašome įrašyti savo pilną vardą, ypač dėl rusijos Federacijos.

Taip, mes galime pritaikyti jums, jūsų prašymą, prašome palikti mums žinutę.

7. Korpuso Spalva pasirinktinai: Juoda arba Balta

APŽVALGA

1. Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

11.Sukurta Ultra short throw projektorius /lazeriniai TV

1. Jei galiu atšaukti užsakymą, kai aš galiu gauti mano grąžinamosios išmokos?

10. 2 metų Garantija

ABOUTSERVICE

4.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.Mes paprastai pareiškia, žemos kainos, sąskaitos faktūros, siekiant padėti jums sumažinti mokesčių.Jei turite kokių nors specialių reikalavimų dėl muitinės sąskaitos faktūros vertė, prašome palikti kad mums žinutę.

9. Laivų visiškai sumontuoti arba nesumontuoti kartu su elektros ryšių pasiruošę plug and play

12. Individualų reikalavimai yra priimtini, Matmenys DYDIS Audinio VIRŠUJE DIZAINO NAMŲ kino TEATRO Su beveik tobulas matymo kampas 170 laipsnių ir didelių dydžių diapazonas ( 72 "-120"), mūsų AUGINTINIO kristalų ALR ekrane galima peržiūrėti nuo ekstremalių off axis pozicijas net dienos metu su aplinkos apšvietimo.Klientai gali mėgautis dinamiškas, spalvinga žiniasklaida withoutlosing vertinga sienų vietos, jo rollable dizainas.ĮRENGIMO BŪDAS Ekrano plokštumą turi įtakos rezoliuciją jūsų projekcija

Tai yra puikus rungtynės su lazeriu UST projektorius.

AČIŪ!Produkto pakuotės Atsiliepimus

4. Kodėl jūsų kainos taip pigiai?

Mes turime mūsų pačių gamykloje.Vieno langelio aptarnavimo R&D, gamybos ir pardavimo.Kaina yra valdomas ir kokybė yra garantuota.Minimizuoti jūsų pirkimo kaina.

5. Tab-įtampa dizainas padeda išlaikyti plokščią projekcija paviršiaus

2. Jei gaminiai yra ne pats, kaip ir aprašymas, arba skaldytos, mes išsiųsti ar grąžinti pinigus.Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.

6. Belaidžio Nuotolinio Valdymo pultas Įtrauktas, 12V Trigeris yra neprivaloma

1. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, prašome susisiekti su mumis iš anksto, mes padarysime viską spręsti už jį.

3. Jei esate nepatenkintas prekės, mes priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas po to, kai gaunate ir grąžinimas prekių savikaina eina jums.PRAŠOME PATIKRINTI, AR PREKĖS INFORMACIJA PRIEŠ JUMS UŽSAKYMĄ.AČIŪ!

sku: m43126

Prekės Pavadinimas XSTROMSON
Ekrano Tipas Lubų Ekranas
Audinys PET kristalų
Kilmės Žemyninė Kinija
Dydis 92 inch
Modelio Numeris THD CBSP
Formatas 1
nešiojamieji No
Medžiaga PVC
Ultra short throw projektorius

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…