Plieno Kojų Saugos Bateliai Vyrai dilimui Darbo Batai Vyras Pramonės Anti-stab Punkcija Įrodymas, Saugos Batus, Statybos Darbai Įkrovos

0 Reitingai
€151.47 €336.60

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Apie spalvos atspalvis: produktai mūsų parduotuvėje yra profesionaliai fotografavo.Dėl tokių veiksnių, kaip apšvietimas, produktų, medžiagų, gamybos partijų, ekrano rezoliucija, ir asmens suprasti spalvų, gali būti ir subtilių skirtumų tarp paveikslėlių ir faktinis produktus.Jei negalite priimti, prašome pirkti atsargiai.

Prašome atkreipti Dėmesį :

Apie grąžinimo ir atlyginimo: Jei norite grąžinti ar pasikeisti produkto,prašome susisiekti su mumis per 7 dienas po to, kai gaunate bateliai (pagal prisijungimo datą, logistikos).Produktas turi būti savo pradinę padėtį(laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas).Žmogaus padarė defektų nėra gurantee,pvz., skaldytų,subraižytas ir t.t.Jei batai buvo weared, mes negalime susitarti grįžti ir grąžinti pinigus.linkime jums gali suprasti, ačiū.

Apie Dropshipping ir didmeninės prekybos: Mes remti dropshipping ir didmeninė prekyba.Jūs galite susisiekti su mumis ramiai, mes galime suteikti jums geriausią kainą.

Apie tarifus: Pagal nuostatus, nacionalinius papročius, savo šalį, muitai gali būti patirtos prekėms, importuojamoms iš užsienio.Jei gaunate muitinės SMS ar el. paštu, pranešimo dėl mokesčių mokėjimo, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laiką ir tvarkyti sumokėti importo muitus.

Apie sąskaita: Mes ne pateikti bet kokią sąskaitos faktūros pakuotėje,Jeigu jums reikalinga sąskaita-faktūra, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo darbuotojai teikia atitinkamos sąskaitos informacijos.

Mielas drauge, ačiū už chosing mūsų produktą.

1.Spalvų jūsų telefono ar kompiuterio monitorius gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo produkto spalvos,Tai priklauso nuo jūsų monitoriaus nustatymų.

Apie produktą skirtumai: dėl skirtingų partijų paties produkto, gali būti šiek tiek skiriasi modeliai ir spalvos skirtumai, tai yra normalus reiškinys.

linkiu jums turėti gerą pirkinių patirties ir suteikti mums 5 žvaigždučių įvertinimą.

Apie kvapą: Mes iš Kinijos, batai buvo supakuotas į maišus.Kai jūs gaunate į batus, jie turėjo ilgą kelionę, todėl jie gali turėti šiek tiek kvapą, norėčiau, kad jūs galite suprasti.

Prekybos Pastabos:

Apie dydis: Dėl skirtingų batų stilių,gali būti skirtumų dydžio.Dydis pasiūlymai yra nuoroda tik.Jei dydis yra neaiški, prašome susisiekti internetinė klientų aptarnavimo, konsultacijų.

Apie defektai: dėl įvairių gaminių, medžiagų, gamybos metodus, ir perdirbimo partijų, kai kurios detalės, pavyzdžiui, kilpų, siūlų galai, klijai ženklų, šiek tiek kvepia, raukšles, odos natūralią tekstūrą, mažų įbrėžimų ir pan.negali būti vengiama, ir neturės įtakos vartojimui.visa tai yra ne kokybės klausimais.Mes stengiamės išvengti trūkumų, siekiant suteikti jums su daugiau puikus produktų.

2.O ur batai yra Kinijos dydžio.prašome įvertinti savo kojų su kojinių, kad jums dėvėti šiuos batus.tada pagal jūsų pėdos ilgis pasirinko dydžio .jei jūsų kojos yra šiek tiek išsipūtęs , prašome pasirinko 1 dydžiu didesni .jei jūsų kojos yra šiek tiek liesas ,prašome pasirinko 1 dydis mažas .jei esate supainioti, tiesiog susisiekite su mumis .ačiū

Mokėti už užsakymą reiškia, kad jūs turite perskaityti visą tekstą ir sutinku su šiomis sąlygomis:

Apie klaidą: Jei gausite klaidingą prekių pristatymo praleisti pristatymo ar akivaizdus kokybės problemų, siekiant užtikrinti jūsų teisių, prašome nufotografuoti veido lapo apačioje lapo paketo, aprašykite konkrečią problemą, produkto ir kreipkitės į klientų aptarnavimo tarnybą laiko.Mes organizuojame išsiųsti ar grąžinti pinigus.

sku: m41343

Žymos: kojų saugos batai

Įkrovos Tipas Darbo Ir Saugos
Kulno Aukštis Mažas (1cm-3cm)
Vidpadžio Medžiaga Audinys
Modelio Tipas Kietas
Kojų Formos suapvalinti pirštas
Veleno Medžiaga Akies (Oro mesh)
is_handmade Taip
Batviršio Medžiaga Karvės Suede
Įkrovos Aukštis KULKŠNIES
Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Tipas Batai
Stilius Glausta
Uždaryti Tipas Nėriniai-up
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Pamušalas Medvilnės Audinio
Modelio Numeris plieno kojų saugos batai
Sezonas Vasaros
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Prekės Pavadinimas yadibeiba
Mados Elementas Siuvimo
Padas Medžiaga Guma

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…