Lenktas Led Vaizdo Sienos Billboard Ekranas, P3.9/P4.8 Lanksčias LED Ekranas RGB 500x500mm/500x1000mm Skydai Reklama

0 Reitingai
€278.26

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Mūsų Gamykloje

Susisiekite Su Mumis

Esame profesionalus led ekrano gamintojas yra bet koks projektas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti sprendimas.

SZLIGHTALL Optoelektronikos Co.,LTD yra aukštųjų technologijų integruota įmonė, kuri specializuojasi plėtros, gamybos ir pardavimo LED ekranas su profesinės technikos ir plėtros komanda, mes produktas, led ekranas, led ekranas, modulio, led ekranas, kontrolės kortelės, power led ekranas, ir kiti led ekranas, priedai ir kt.Yra daugiau kaip 10 metų patirtis, modernūs gamybos ir bandymų įrangos,puikiai įmonės valdymo sistema,aukštos kokybės mokslinius tyrimus ir valdymo komanda, aukštos kokybės led ekranas valdiklis, visi aukščiau pateikti mums tapti populiarus tiekėjas.Su mūsų aukštos kokybės ir paslaugų mūsų produktai buvo eksportuojami į įvairias šalis ir regionus Pietryčių Azijoje, Australijoje, Europoje ir Amerikoje ir pan.

Tai gali būti tvirtinamos prie sienos, pagal polių paramos gatvėje, ant pastato, arba už scenos nuoma kabinti tenkinti tokį prašymą koncertų scenos fone, renginys, paroda, live transliacijos, live meeting, banketų, pobūvių ir kt., parodyti turinį, ko tu nori, video, grafika, animacija ir pan., sujungti su PC kompiuteryje arba tinkle,ar galite nuotoliniu būdu valdyti su asinchroniniu sistema, Wifi kontrolės, 3G kontrolės.

P3.91mm Lenktas Ekranas Duomenys:

Dydis: 500x500mm/500x1000mm.Lenktas Led panel gali padaryti +/-15 degress kampas.Kai jums reguliuoti kampas 0 degress, led ekranas tampa bendros plokščių led ekranas.Galite skambinti tiek iš vidinio kampo ir išorinio kampo led ekranas.

Jei modulis yra sugadinti ar prarasti dėl logistikos, mes atsiųsime jums naują.

Mediniai atveju nemokamai.Mes taip pat tiekimo skrydžio atveju, jei jums reikia, kreipkitės.

Lenktas Ekranas Bandymas

Šiltas Greitai

Susiję Produktai

Pakuotė

Gamybos Procesas ir Diegimo Tipas

■ Garantija: 3 metai. ■ Pristatymas per 7 dienas. ■ 24 valandas elektronines paslaugas ir techninę pagalbą. ■ OEM&ODM, mes galime jums padėti jums sukurti ir įdėti į produktą, kad pagal jūsų reikalavimus.

LED Ekranas Atveju

*Prekės yra vežamos iš Kinijos per EMS, UPS, FedEx, DHL, TNT ir oro paštu (su sekimo numeriu) ir kt. *Jei norite pristatyti led ekranas, lenta jūros pls pasakykite mums, mes citata jums vandenyno krovinių.

Pristatymas

Mūsų Paslaugos

Mūsų Pažymėjimą

sku: m41287

Žymos: led vaizdo sienos billboard ekranas

Kilmės Žemyninė Kinija
Pikselių 3.91 mm
LED Tipas SMD2121
Naudojimas Patalpų
Įėjimo įtampa AC110-220V
Gyvenimo Trukmė 100000hours
Modelio Numeris P3.91
Ministrų Kabineto Nutarimu 128x128dots
Kabineto Dydis 500x500mm
Prekės Pavadinimas SZLIGHTALL
Rodymo Funkcijos VIDEO
Garantijos laikotarpis 3 metai
Vamzdis Chip Spalva Spalvotas
Tankis pikselių 65410dots/m2

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…