82cm Langą P5mm SMD LED Ženklas, 12V Automobilio Riedėjimo Reklamos švieslentėje Patalpų Ekranas Parama Telefonas WiFi Įvestis

0 Reitingai
€162.69

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Pikseliai: 5mm Tankis

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl Mendtaisykla.lt!

Nešiojamų dydį!plačiai naudojama Verslo, Biuro, Parduotuvė, Parduotuvės, Automobilių, Langų, Stalas, Lentynos ir t.t.

Operacija: "wi-fi" ryšiu arba usb kabeliu.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Mendtaisykla.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Rėmo Dydis: L 32 x H 4 x D 3/5-In (82*9.6*1.5 cm )

Padaryta Patalpų naudojimo linijos pranešimą, Reguliuojamas greitis.

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Storis: tik 1,5 cm (Ultra-plonas Dizainas)

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Laiškas Aukštas: 3 1/5-In

4 lygis ryškumo ekrane, galite reguliuoti ekrano ryškumą.

47 rūšių ekranas veiksmai apima statinis, nuolat judėti, lazerio, padengti, pažymėkite, atsitiktinis ir pan, padidinti pardavimų ir klientų poveikio; "Wi-fi" ryšio programuojami pranešimą per "Iphone" ir "Android" PROGRAMA ("IOS", 7.0 " ir "Android" 4.0 aukščiau ); taip pat programuojami pranešimą kompiuterio programinę įrangą per usb kabelį, kompiuterį, programinė įranga palaiko tik "Windows" sistemą, gali nepalaiko "Mac Os".

Spalva: Balta Pranešimą

Slinkimo Žinutę Ženklas!Programuojamas pranešimą per "Iphone", "Android" Telefono, "Ipad" ir " Tablet, Nemokama programa, parsisiųsti iš App Store ir Google Play, Draugiškas ir lengva naudoti

--> 3 Min.Lengvas Montavimas Rinkinį Įtraukti.

LED reklamos rodymo atkreipia dėmesį į savo verslo renginiai.Tiesiog programa per WIFI ryšį, ir jūs galite iš karto padidinti savo prekės ženklą į savo klientų protus.LED valdyba, apšvietimo, reklamos, galite pasirinkti savo tekstą.Tinka įvairių operacijų.Skelbimų laiko tarpsnių, taip pat gali būti pritaikyti - kaina yra pakankamas, kad būtų patenkinti reikalavimai.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Tonų poveikį ir poveikį integruota ženklas.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

--> 1 Metų Pilna Garantija + 2 Metų Garantiją.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5V darbinė įtampa!Galite varomas KINTAMOSIOS srovės adapteris ir usb kabelis.Kai jums naudoti automobilyje, reikia naudoti 2A usb automobilinis įkroviklis prijunkite usb kabelį maitinamas

Atsparus vandeniui IP lygis :IP54 (gyvenimo lygio vandeniui)

Tarnavimo laikas: 100.000 valandų(~ 10yrs), Mažas energijos suvartojimas.

Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo pareigos

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Naudojimas :Patalpų,pusiau lauko

Tinkamą dydį! 20 x 4-colių, 16W x 160L taškų, palaiko iki 200 programų, jūs galite laikyti 2M baitų, parama multi-kalbos tekstą, laikas ir gif/jpg/bmp/png formatus nr. nespalvotas nuotraukas, o ne remti atgalinės atskaitos laiką,temperatūrą,drėgmę ir visiškai spalvotas nuotraukas rodyti

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

Pavyzdžiui, jei jums yra Uber vairuotojo, galite redaguoti pavadinimą keleivių ir siųsti jį į savo led ekranas.Klientas bus pamatyti jo vardas automobilių.Tai bus padidinti savo paslaugų rezultatą ir keleiviams suteiks jums geresnį reitingą.

Vieną rinkinį sudaro: 1) 1x 32" Led Ekranas Valdybos 2) 1x 2M USB Kabelis + AC Kištukas 3) 1x Metalo Grandinės +2 atžalų 4)1x 2A cigarečių degiklio 5) 1x CD programinė įranga Kitas standartinis dydis: 34 x 9.6 cm (13*3.7*0.5 coliai) 66 x 9.6 cm(26.3*3.7*0.5 coliai) 50 x 9.6 cm (32*3.7*0.5 cm).Mes taip pat turime įvairių dydžių ir spalvų pasirinkimas, tačiau kainos yra skirtingos.Reikia prašome susisiekti su manimi

sku: m35842

Žymos: langas

Modelio Numeris P5-S16160W-AUTOMOBILIS
Vamzdis Chip Spalva Balta
Naudojimas Patalpų
Pikselių 5mm
Prekės Pavadinimas Leadleds
Kilmės Žemyninė Kinija
Rodymo Funkcijos tekstas

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…