10vnt Puslapio Savininkui Gėlių Žymą Office Dovanų Asorti mokyklinės prekės, Stačiakampis, Raštinės reikmenys Gamtos Augalų Skaityti Bookworms

0 Reitingai
€3.53 €4.90

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Medžiaga: PET

Aprašymas:

Pastaba:

Stilius: Laukinė Žolė, Balta Svajonė, Saulėtą Dieną

10vnt x Žymos

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Pakuotės Turinys: Jūs gausite 10 vienetų žymų rinkinį, sudaro 5 skirtingų modelių , pakankamai stiliaus ir kiekis, jūs kasdien naudoti, priima patogumui svarstymą.

Patvari Medžiaga : Šios žymos yra pagaminti iš pusiau skaidrus PET, tvirtas ir atsparus vandeniui, patogūs liesti, lengvas, nėra lengva sulaužyti arba išnyks, ilgą laiką naudoti.

Spalva: Skaidrus

2. Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Platus Pritaikymas: Tinka atskirti skyriai ar pastabas, lengva rasti ir atkreipti jūsų dėmesį, padėti studentams jų gyvenimą, patogus naudoti skaitymo procesas ir augina palūkanų skaitymo.

Matmenys(LxW): Apie 150x50mm/5.91x1.97inch

Kiekis: 10vnt/set

Gamtos Augalai Tema: Suprojektuoti su gamta, augalai, gėlės, lapai, 3 stilius neprivaloma, pilna šviežių skonio, permatomas dizainas, jūs galite pamatyti, žydi gėlės į savo knygas.

Didžiosios Dovanos: Išskirtinį meistriškumą, didelis dovanų pasirinkimas jūsų draugai, šeimos nariai, klasiokai, kolegos ir daugiau, kurie yra knygų mėgėjams ar bookworms.

Komplektą sudaro:

sku: m34661

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas Hinmay
Tipas žymos

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…