Baldai Žymekliai Medienos Baldai, Žymekliai korpuso atsparumas Vandeniui

0 Reitingai
€10.00 €17.24

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

2. 6 Gabalus: Jūs gausite 6 gabalus medienos žymekliai įvairių spalvų, įskaitant ąžuolo spalva, vyšnių spalvos, raudonmedžio spalvos, klevo spalvos, riešuto spalvos ir juodos.

Naudojimas: Dažymas ir Remontas Įbrėžimų, Išblukimo, Baltos spalvos, šiek tiek Įbrėžimų, Grandymo ir Kitų Problemų, Mediniai Baldai, Kombinuotos Medinės Grindys, Medinės Durys ir Daugiau

Savybės: 1. Neperšlampama Medžiaga: Šių baldų žymekliai priimti akvarelė, kuris yra atsparus vandeniui ir quick dry, šveitimas atsparus ir nėra lengva išnyks.

6 x Pieštuku

1 x Drožtukas

Specifikacija:

3. Platus Taikymas: Šių baldų paliesti žymekliai gali būti naudojami remonto dėmės, scuffs, nubrozdinimų ant subraižytas, mediena, mediena, fanera, stalas, baldai, grindys, apdaila, spintos, stalai, bedposts, durys, staktos.

Baldai Žymekliai Medienos Baldai, Žymekliai korpuso atsparumas Vandeniui

Paketų Sąrašo: 6 x Baldai Žymekliai

Elemento Tipas: Baldų Žymekliai

Medžiaga: Plastikas, Akvarelė

4. Lengva Naudoti: pen dangteliu ir laikiklis yra sugriežtintos sukurti geriau sandarinimo.Šią medieną baldų žymekliai, leis jums tai padaryti sau lygiui profesionalus restauravimas.

5. Puiki Dovana: 6 vienetų pieštuku ir 1 drožtukas yra supakuota kartu su šiais medienos remontas žymekliai.Puikus pasirinkimas dovanų.

Savybės: Stiprus Sukibimas, Lengva Naudoti, Platus

sku: m32978

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…