3X Rotango Drabužių Kabykla Stiliaus Drabužiai Vaikams Organizatorius Stovo Vaikų Rūbams Vaikų Kambario Dekoravimo, Rūbų Kabykla

0 Reitingai
€10.02 €24.44

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pakuotės Turinys:

Medžiagos:vynuogių

Patvarus ir tvirtas-pakaba yra pagamintos iš geriausios kokybės rotango.Ne lengvai deformuojasi, jokių pėdsakų, gali apsaugoti drabužius.Tai labai praktiška pakaba.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

3X Rotango Drabužių Kabykla Stiliaus Drabužiai Vaikams Organizatorius Stovo Vaikų Rūbams Vaikų Kambario Dekoravimo, Rūbų Kabykla

Spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Darželio dydis-puikus dydžio drabužius jūsų bamblys ar vaikų darželio amžiaus vaikų.Kai dydis marškinėliai, megztiniai ir švarkai viršija kūdikio dydžio pakabos ir jie nėra išaugo į paauglys dydžio pakabos, tiesiog pakabinti juos.

Žavinga dizainas-šie laikikliai yra pagaminti iš natūralių rotango.Tinka džiovinant drabužius, arba laikyti drabužių spintos.Jie bus atnaujinti išvaizdą jūsų vaiko garderobą.

3 x Rotango Vaikų Pakaba

Dydis:18 x 31cm

sku: m31880

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…