Paprasta Ilga Elegantiška Prom Suknelė Ilgomis Rankovėmis Aukštos Ritininės Dubajaus Moterų Oficialią Vakaro Suknelės Mergaičių Gala Suknelė Pasirinktinis Dydis

0 Reitingai
€81.06 €144.74

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

4.Petys į petį= ___

Visos suknelės gali būti pagaminti pagal užsakymą.Prašome pateikti mums šią informaciją, jei norite:

d .Kai užsakymas buvo išsiųstas,jis nebegali būti atšauktas.

Visi būdai yra acccepted,kaip ir visa Kortelę, "MasterCard" ir Banko pavedimu.

2.Jūs galite pasakyti mums visus jūsų reikalavimus pranešimai, kai priima nutartį.

2.Grįžęs Pakeisti arba Grąžinti pinigus

b.Jei grąžinate arba keistis suknelės ar aksesuarus, prašome įsitikinti, kad jie yra savo pradinę būklę - unworn, unwashed, nepakeistas, nesugadinta, švari, be korp plaukai ir ne kvepalai.

6.Tuščiavidurio grindų (be batų)= ___

5.Peties iki juosmens= ___

3. Mes turime DHL/UPS/TNT/Fedex/Aramex/DPD/EMS ir visi kiti express pristatymas būdu.

2.Juosmens = ___

4.Grąžinimo Procesas

c.Kai gavo mūsų įrenginys, jūsų grąža bus apdorojami 1 iki 3 darbo dienų.Kai jūsų grąža yra patvirtinta ir patikrinta, prašome leisti iki dvejų atsiskaitymo ciklų už jį turi būti pervesti į jūsų sąskaitą.Daiktai grąžinti netinkamos būklės mes negali būti tvarkomi kaip grąžinamosios išmokos ir bus vežamos atgal į jus.

c .Užsakymus atšauktas po 3 dienų nuo apmokėjimo patvirtinimo, gali būti taikomas dalinis grąžinamoji išmoka, kurią sudaro visą laivybos kaina.

Galimybė 1-8 yra matuojamas ___ (CM arba coliais)

1. Kokių klausimų(pvz., spalvą,standartinis dydis,papročiai,kai jūs galite gauti jį,skubios paslaugos,pakeisti aprangos stilių,nuolaidos ir pan.), prašome mums pranešti.

a.Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Atvykus jūsų paketą, mes rekomenduojame jums patikrinti ir įsitikinkite, kad suknelė buvo padaryta, kad jūsų užsakymo specifikacija.Pabandykite jūsų suknelė kaip įmanoma greičiau pašalinti be žymas, keisti ar plauti suknelė.

7.Aukštis= ( be batų)= ___

3.Sugedęs, Sugadintas ar Misshipped Straipsniai

Mes gali nusimesti suknelė "inside out", siekiant apsaugoti užkarpų profiliavimas arba jungiamąją.Ten bus karto po to, kai tarptautinis transportas.

b .Užsakymus atšaukti 1-3 dienas po apmokėjimo patvirtinimo, gali būti taikomas dalinis grąžinamoji išmoka, kurią sudaro visa, laivybos išlaidų ir 50% produkto įsigijimo kainos.

3.Klubų = ___

*Paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys gali ne nuodugniai išspręsti jūsų problemas.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Kaip rimtas ir atsakingas pardavėjas, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

*Jei esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų visų paslaugų, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingų.

2 : Kadangi kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekrane, mes negali garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats su nuotraukų, kai pamačiau.

a.Jūs turite teisę grąžinti visą pirkimo kaina plius siuntimo išlaidos už gaminius su trūkumais, sugadintas arba netinkamai vežamos prekės.Jei manote, kad jūsų daiktai buvo apgadinta per pristatymą, jūs pirmiausia turi gauti "Žalos Įrodymų" dokumentai iš savo pristatymo vežėjas.

1 : Ši suknelė ar notinclude jokių aksesuarų, tokių kaip pirštinės, vestuvių šydas, ir krinolīns mergina ( parodyti nuotraukose).Siūlymas yra už vieną suknelę tik!

a.Pateikti grįžti prašymu mums per 15 dienų nuo jūsų užsakymo siuntą.Pateikiamas paaiškinimas ir nuotraukos dokumentavimo priežastis grįžti.Grįžta nebus priimtas, prieš tai negavus išankstinio iš mano parduotuvėje.

b.Kai mūsų pardavėjai patvirtino savo prašymą, prašome siųsti elementą, ir baigtas Produktas deklaracijos Forma atgal į mus artimiausiu metu.

1.Mūsų Atšaukimo Politika

8.Batų Aukštis= ___

Importo Muitai/Mokesčiai nėra įtrauktos į prekės kainą, arba, laivybos mokestis.Tai pirkėjo atsakomybė.Tačiau, jei turite kokių nors pasiūlymų,prašome pranešti mums ir mes pasistengsime mažai atlikta šių mokesčių.

1.Krūtinė = ___

a .Užsakymus atšauktas per 24 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo, turės teisę grąžinti visą.

sku: m30872

Žymos: Prom Dress

prom dresses ilgai Vestuvės Dress
Prekės Pavadinimas Eeqasn
Tikrasis Vaizdai Taip
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Modelio Numeris chalatas de soiree
Built-in Liemenėlė Taip
Siluetas Trimitas / Mermaid
Proga Keltas
Iškirpte STEBĖJIMO
suknelė 2021 Baigimo Suknelės
Talėja imperija
oficialų suknelė Promenadzie Suknelė Šalis Suknelė Vakarinę Suknelę Moteris Suknelė
Garsenybių Suknelės Vakarinės suknelės
chalatas de soiree Ilgai Promenadzie Suknelė Oficialią Šalies Vakarinę Suknelę
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Medžiaga Poliesteris
Traukinys Valymo Traukinio
Kilmės Žemyninė Kinija
vestido de gala ilgai prom dresses
Elemento Tipas Prom Dresses
Audinio Tipas SATIN
dydis per MUS, dydis 20W 20 USD didesnis
Rankovės Stilius Nuo Peties
Mados Elementas Backless
Apdaila Klostyti

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…