Smart Tuya APP LED Potvynių Šviesos Lauko "Bluetooth" RGBCW Led Etape Dekoro Prožektorius IP66 atsparus Vandeniui Saugumo Kraštovaizdžio Akiratyje

0 Reitingai
€25.76 €34.35

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Galia: 30W, 50W 100W

Laikmatis Režimas ir Atminties Funkcija: galite nustatyti, kad LED potvynių šviesos norėdami įjungti arba išjungti tam tikru laiku.Pavyzdžiui, ši lauko lemputė gali kreiptis dėl raudona ne 7:00 pm ir automatiškai išjungti, ne 12:00 val.

Prekė: Lauko RGB LED Prožektorius

1PC Nuotolinio valdymo pultelis ( siunčiame Nuotolinio tik tada, kai jums užsisakyti su nuotolinio valdymo pultu) Baterija nepridedama

1. Mes jums apskritai darykite užsakymus per 24 valandas, kai gausime mokėjimą. 2. Kinija po eilinio mažas pakelis plius ir Kinija paštu registruotu oro paštu trunka apskaičiuota 15-60 dienų. 3. Rekomenduojama siuntas: Mendtaisykla.lt standartinis pristatymas--labiau stabili,saugesnis,greitesnis. 4. Mes taip pat siūlome express shippings kaip DHL, UPS, AVS ir tt, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate skubiai. 5. Mes priimame grįžta ir grąžinamosios išmokos per 15 dienų po užsakymo baigtas, prašome susisiekti su mumis. 1. Mes išskleidžiamajame laivo visur pasaulyje, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių. 2. Mes galime pasiūlyti geriausią kainą už didmeninės, ir rekomenduoti geriausią siuntą. 1. Palikite 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 Žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių). 2. Jei produktai gavote buvo sugadinta ar negerai stilių, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirma, maloniai prašome susisiekti su mumis,mes susidoroti su juo ir išsiaiškinti geriausius sprendimus, Jūsų pasitenkinimas yra mūsų pasiūlymas būtų padaryti geriau.

Spindulio Kampas : 120°

Spalva : RGB + Balta + Šiltai Balta

Smart Tuya APP LED Potvynių Šviesos Lauko "Bluetooth" RGBCW Led Etape Dekoro Prožektorius IP66 atsparus Vandeniui Saugumo Kraštovaizdžio Akiratyje

1PC 30W 50W 100W RGB LED Prožektorius

Įėjimo Įtampa: AC85-265V

Šio lauko LED šviesos yra pagamintas iš IP66 atspari vandeniui medžiaga & aukštos kokybės grafeno medžiagos, prožektorius gali dirbti temperatūra -25℃~40℃, gali atlaikyti sunkiųjų lietus, šlapdriba arba sniegas, ir kt.atšiauraus klimato sąlygomis.Jis yra puikus lauko apšvietimas ir puiki dekoratyvinis apšvietimas jūsų sode, kieme, takas, verandoje, terasoje ar važiuojamosios kelio dalies ir pan.

Kontroliuoja : "Bluetooth" App + Nuotolinio valdymo pultelis ( siunčiame tik Nuotolinio tik tada, kai jums užsisakyti su nuotolinio valdymo pultu)

Atsparus vandeniui: IP66

Spalva-keičiasi LED lemputė šiltai baltos spalvos iki dienos šviesos kolonėlė, spalvos temperatūra gali būti koreguojama nuo 3000K iki 6500K, pagal savo poreikius, galima reguliuoti 120 spalvų ir spalvų režimų keitimas per šiuos klavišus.

sku: m300358

Prekės Pavadinimas BEIAIDI
Modelio Numeris FGD-RGBCW, Tuya Smart RGBCW LED Prožektorius
Įtampa 85-265V, AC85-265V, 50Hz-60Hz
Korpuso Medžiaga Aliuminio
Apdaila Dažų Purškimo, Dažytos
Proga Aikštė
Skleidžia spalva RGBCW + WW
Stilius Modernus Stilius
Kištuko Tipas ES/JAV/AU/UK Kištukas
Lempos spalva Juoda
IP Klasė IP66 atsparus Vandeniui
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Galia 30W 50W 100W
Sertifikavimo BMK, ce, ROHS
Elemento Tipas Potvynių Žiburiai
Pagrindo Tipas Nėra
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Aliuminio + Grūdintas Stiklas
Apsaugos Lygis IP66
Maitinimo Šaltinis AC
Spindulio kampas 120 laipsnių

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…