Kambario Durys, Įdaryti Gyvūnų Turėtojas Lėlės Turėtojas Darželio Minkštas Žaislas Iškamša Lėlės, Žaislai Turėtojas Iškamša Už Durų

0 Reitingai
€13.63 €27.28

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

2.Erdvės Taupymo ir Patogu: Tai, įdaryti gyvūnų laikymo krepšys leidžia jums saugoti savo pliušiniai žaislai ir kiti daiktai, tokie kaip drabužiai, vystyklai, pagalvės ir drėgnos servetėlės vietoje.

Pakavimo Sąrašas:

1.Pirmos Klasės Medžiagos: Šis įdaryti gyvūnų laikymo krepšys yra puikus sprendimas laikyti jūsų pliušiniai žaislai.Medžiaga yra patvarus ir ilgalaikis, todėl jūs galite mėgautis savo pliušinis surinkimo ilgą laiką.

Šis įdaryti gyvūnų laikymo krepšys yra patogus ir elegantiškas būdas saugoti savo pliušiniai žaislai ir kiti daiktai.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės minkštos medžiagos skiaute, kad galima valyti drėgnos servetėlės.Ji turi pakankamai saugojimo vietos, kad tilptų daug pliušiniai žaislai ir sutaupyti vietos.Jūs galite taip pat naudoti ją kambarys saugoti kitų elementų, pavyzdžiui, antklodės, pagalvės, patalynė, arba knygų.Tai yra daugiafunkcinis ir praktiškas produktas, kad bus išlaikyti jūsų namų organizuoja ir jaukus.Šis įdaryti gyvūnų laikymo maišą-puiki dovana savo šeimos nariams ir draugams, kurie vertina pliušiniai žaislai ir norite likti nuošalyje nuo netvarkos.Pirkimo tavo šiandien ir mėgautis komfortą ir patogumą šio nuostabaus produkto.

Pastaba:

Gaminio dydis turi paklaida dėl rankos matavimas.

Pavadinimas: Per Duris Pliušinis Lėlės Saugojimo Krepšys

Gaminio dydis: apie 165x60x3cm/64.96x23.62x1.2inches

Sutikite, kad yra spalvų skirtumas produktas dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų.

3.Universalus, skirtas Bet kurioje Patalpoje: Šis įdaryti gyvūnų laikymo maišelį galite laikyti savo pliušiniai žaislai ir kiti daiktai, bet kurioje kambario jūsų namuose, pavyzdžiui, miegamasis, vonios kambarys, skalbimo kambarys arba vaikų kambaryje.

4.Patogus Dizainas: Kvėpuojantis akių maišą lengva žaislas surinkimo ir pateikimo.Kategorijos sandėliavimo kitų daiktų laikyti kambario švarus.Pakankamai saugykla daug pliušiniai žaislai ir erdvės taupymo.

Medžiaga: Audinys

5.Ideali Dovana: Suteikti jūsų šeimos ir draugų puiki dovana šio įdaryti gyvūnų laikymo maišelis.Tai padeda jiems likti nuošalyje nuo netvarkos.Ji taip pat yra puikus housewarming dovanų, kad yra praktiškas ir stilingas.

4*Kabliukai

Skaitykite daugiau prekės informacija

1*Virš Durų Pliušinis Lėlės Saugojimo Krepšys

Techniniai duomenys:

Svoris: apie 400g

sku: m29423

Kilmės Žemyninė Kinija
Funkcija Eco-friendly
Medžiaga Poliesteris

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…