4X Turas Šiaudų Kėdė, Sėdynė, Kilimėlis Žolės Pagalvėlė Trinkelėmis Smėlio spalvos Rankų darbo Pynimas Grindų Pagalvės Kilimėlis Jogos Tatamio Dekoro 40X40cm

0 Reitingai
€293.58 €3 261.97

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Prabangus apdailos: graži išvaizda, stiprus praktiškumo, patogiai sėdi laikysena, ne lengvai deformuojasi, kuris yra minkštas ir patogus.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

spalva:pirminių spalvų

Lengva valyti: Pagaminti iš natūralių šiaudų, rankomis austi, jokio cheminio apdorojimo, tiesiog nuvalykite sausu audiniu.Aplinkos apsauga ir geros ištvermė.

Pakuotės Turinys:

Apdailos poveikis: galite jį naudoti kaip jogos kilimėlis, lova, pagalvė, balkonas motina arba terasa kilimėlis padidinti ramybės gyvenime.

4 x futonas kilimėlis

Meditacija ir poilsis: Jūs galite ilsėtis ir medituoti apie tai, kalbėtis su draugais, ir pajusti ramybės Rytus.Plačiai naudojama meditacija, zen, joga ir arbatos ceremonija, nuo grindų iki lubų langų apdailos.

medžiaga:žolės

visiškai nauji aukštos kokybės futonas tatamio sėdynės pagalvėlė, pagaminta iš natūralių šiaudų medžiaga, su gera kietumo, tvirtumo ir ilgaamžiškumo gali suteikti jums su sveiką ir kokybišką gyvenimą.

Produkto kategorija: grindų kilimėlį/futonas kilimėlį/bay lange kilimėlis

dydis:40x40CM, storis 6CM

Erdvė: svetainė, miegamasis, studijų kambarys, balkonas, komercinės patalpos

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Stilius: Japonų

sku: m291499

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…