KARŠTO Nešiojamų Kabinti Saugojimo Krepšys Per Sieną Durų Organizatorius Vonios kambarys, Miegamasis, Gyvenamasis Kambarys

0 Reitingai
€3.90 €5.83

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės:

Spalva: Violetinė, Mėlyna, Juoda

Aprašymas:

Komplektą Sudaro:

1*Kabo Krepšys

Plačiai naudojamas: kabinti saugojimo krepšys tinka saugoti įvairius kasdienius poreikius, tokius kaip knygos, žurnalai, laikraščiai, akiniai, nuotolinio valdymo pulteliai, ausinės, ipad, skėčiai, dušo geliai, veido valymo, rankšluosčiai, užkandžiai, žaislai ir kt.

Medžiaga: Spintoje kabo organizatorius yra pagaminti iš lengvų odos, tai nėra lengva nukristi ir deformuoti, gali būti sulankstyti, kai jie nėra naudojami ir neužima vietos.

KARŠTO Nešiojamų Kabinti Saugojimo Krepšys Per Sieną Durų Organizatorius Vonios kambarys, Miegamasis, Gyvenamasis Kambarys

Pastabos: Prašome leisti nedideli nuokrypiai dydis dėl vadovo matavimo ir apšvietimo fotografija gali sukelti skirtingas spalvų, nei realus.

Aptarnavimas po pardavimo: Jei yra kokių nors problemų su mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes suteikti jums su tirpalu, greičiausias laikas.Taigi, kodėl gi ne suteikti jai pabandyti?

Specifikacija:

Vietos Taupymas: Tai kabo saugojimo krepšys yra puikus saugoti savo asmeninius daiktus, pavyzdžiui, žurnalų, knygų, tabletės, drabužiai, užkandžiai, nuotolinio valdymo pultai, mygtukai ir kt.Labai lengva priimti ir saugoti ir sutaupyti vietos.

Sandėliavimo Paprastas: Įdėkite į maišelį, ant siauros lentynos ar spintos su ribota saugojimo vieta, puikus taupymo vietos laikyti visus savo essentials".

Mateiral: Oda

sku: m28719

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Ne-Audiniai

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…