75 Vnt Vaikai Lipdukas su Pločio tarpas, Rašyti lipnios Etiketės Animacinių filmų Triušis Indeksas Žymekliai Darželiai Pavadinimas Etikečių

0 Reitingai
€3.00 €6.01

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Svoris: Apytiksl. 25g

Specifikacija: Spalva: Įvairių Spalvų

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

LENGVA KLASIFIKUOTI.Į lipnios gyvūnų lipdukas yra perfetly kostiumas ženklinimo ir klasifikavimo knygos, užrašų knygelės, plakatą, laikymo krepšys, failo aplanką, kūdikių buteliukai, sippy puodeliai, studentų stalo įrankių dėžutės, drabužių saugojimo bunkeriu, testo organizatorius pagalvių, žaislų atveju, pagardų stiklainius, maisto konteineriai, pietūs lauke ir dar daugiau.

PREMIUM, PATVARUS.Į lipnios etiketės pagaminti iš kokybiškų padengtas popierius, įrengta stiprių klijų, atspari vandeniui, oilproof, atspari trinčiai.Rašyti vardas, etiketes ir leiskite džiūti sekundžių.Prilimpa prie lygaus paviršiaus, savo daiktus, kai švarus ir sausas.

pastaba: 1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

OOTDTY

Lipduko Dydis: Apytiksl. 28x45mm/1.10x1.77in

PLATUS TAIKYMAS.Didžiosios rašyti, lipnios etiketės, kurie yra BPA free, atsparus vandeniui, indaplovės, mikrobangų krosnelėje ir šaldiklyje saugus.Jie gali laikytis tvirtai prie stiklo ir plastiko.Puikus etiketės darželiai, mokyklos įrankių ir stovyklos, daiktai, namų ir virtuvės organizacijos.Plačiai naudojami mokyklų, biuro, bibliotekoje, namuose.

ANIMACINIŲ FILMŲ VARDO ŽYMĄ, LIPDUKAS.Paketą, įskaitant 5 lapai 75 aukštos kokybės vaikai pavadinimas etiketės, lipdukai, kuriuos rodoma 15 skirtingų mielas animacinių filmų triušis motyvai ir super įdomus spalvų, ir berniukai, ir mergaitės bus panašūs į juos.

75 Vnt Vaikai Lipdukas su Pločio tarpas, Rašyti lipnios Etiketės Animacinių filmų Triušis Indeksas Žymekliai Darželiai Pavadinimas Etikečių

LIPNIOS LABLES, DIDELIS DYDIS.Kiekvienas gyvūnas indeksas skirtuką dydis apie 1.10x1.77 cm, platus tarpas, pakankamai, kad rašyti vaikams " vardą ir pavardę.

Medžiaga: Kreidinio Popieriaus; Klijų

Kiekis: 5 Lapai/Pak; 15vnt/Lapas

Komplektą Sudaro: 1 Pakelis Cartoon Pavadinimas Etikečių

Savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės

sku: m26825

Žymos: Lipdukas

Modelio Numeris G8DD11JJ300865
Amžius >3 METŲ
Medžiaga Plastikiniai
Dydis M
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…