Popierinių Rankšluosčių Laikiklis prie Sienos Nerūdijančio Plieno Virtuvės Pagal Kabineto Roll Stovo Virtuvės Popieriniu Rankšluosčiu Stovo Punch-nemokamai popierinio Rankšluosčio Laikiklis

0 Reitingai
€15.51 €31.02

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Produktų Sąrašas:

2. Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas.

Specifikacija:

1. Popierinių rankšluosčių laikiklis *1

3. Svoris: apie 350g

5. Įvairios paskirties Popierinių Rankšluosčių Laikiklį Pagal Kabineto tinka reguliariai popieriniai rankšluosčiai arba kabintis filmas.Jis gali būti naudojamas, virtuvė, sandėliukas, vonios kambario, vaikų kambario, garažas, skalbyklos patalpa, ir daugiau.

Savybės:

1. Padidinti Jūsų Erdvė popierinio Rankšluosčio Laikiklis Sieninis laikiklis gali būti įdiegta ne tik vertikaliai, bet ir horizontaliai ant sienos, kuri bus padidinti savo erdvę ir palikti ją tvarkingą.

4. Instrukcija *1

4. Lengvas Montavimas Pagal Kovos su Popieriniu Rankšluosčiu Turėtojas yra lengva įdiegti.Jis gali būti įterptas tiesiai ant lygių paviršių (plytelių, metalinių paviršių, stiklo) arba montuojamas varžtais ant nelygių paviršių.

Kulka Taškų:

1. Popierinio Rankšluosčio Laikiklis yra patogus ir atlaisvina prekystalių.L-stiliaus dizainas yra lengva pakeisti su nauja popieriaus ritinį, ir labai tinka naudoti visose srityse, virtuvė, pavyzdžiui, pagal ministrų kabineto durų, šalia aukuro, ir šalia kriauklė.

3. Klijų *1

2. Dydis: 11.5x6x24.5cm ištemptas iki 37cm

3. Stipri Apkrova Popierinių Rankšluosčių Laikiklis yra stipri apkrova.Jis gali pakelti iki maždaug 22 svarų.Tuo pačiu metu, ji priima ištraukiama dizainas, lengva naudoti ir pakeisti popierinius rankšluosčius.

1. Medžiaga: Nerūdijantis plienas

1. Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Pastabos:

2. Nerūdijančio Plieno Medžiaga, Pagal Kabineto Popierinių Rankšluosčių Laikiklis pagamintas iš nerūdijančio plieno medžiagos, kuri yra tvirta, vandeniui, anti-rust, anti-scratch, ir gali būti naudojamas ilgą laiką..

2. Varžtas *3

sku: m253761

Medžiaga Plastikiniai
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris Popierinio rankšluosčio laikiklis

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…