Makiažas Organizatorius su Stalčiais 3 Pakopų apsauga nuo dulkių Kosmetikos Laikymo Atveju, Plaukų Aksesuarų, lūpų dažai Eyeshadow Papuošalai Countertop

0 Reitingai
€10.57 €19.94

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

【Kelių Kartų】: make up turėtojas vitrinos, tinka namų, vonios kambarys, prabangi, odininkas, gyvenamasis kambarys, miegamasis ir kt.

Komplektą Sudaro:

Gaminio dydis: ilgis x plotis x aukštis 25.5cmx18cmx35.5cm/10.04inchx7.09inchx13.98inch

【Tvirtos Medžiagos】: makiažas organizatorius yra pagaminti iš premium PP medžiaga, paprastas ir madingas dizainas, yra patvarus ir išlaiko darbalaukio organizuotas.

【Platus】: Didelės talpos kosmetikos laikymo lauke, tinka sandėliavimo, kosmetikos, kosmetikos, papuošalų, makiažo šepetėliai, lūpų dažai, paletės eyeshadow, plaukų aksesuarai ir kiti daiktai.

Medžiaga: PP

Specifikacija:

【Dulkėms Dizaino】: Kosmetikos saugojimo bylos, atsistoti, flip dangtelis, apsauga nuo dulkių ir atsparus vandeniui dizainas, didelis atvėrimo, hands free, lengva priimti.Patogus stalčių rankenos lengvai atidaryti ir paimti.

1 Makiažas Organizatorius

Pastaba:

【Didelės Talpos】: Kosmetikos laikymo organizatorius, trijų sluoksnių pasiskirstymo saugojimo, lankstus vietą.Atidarymo aukščio viršutinis sluoksnis yra 17cm, kuri gali saugoti ūgio kosmetikos indeliai.Apatinis sluoksnis turi du stalčius srityse, kurios yra lygus ir lengvai imtis.

Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimo ir skirtingų monitorių.

sku: m25129

Kilmės Žemyninė Kinija
Naudoti Lūpų dažai
Medžiaga Plastikiniai

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…