GOIPLE Nėrinių Atspalvis, Spray Plaukų Vaškas Prilimpa Krašto Valdymo pultas Su Teptuku Vandeniui Nematomas Klijai, Priekiniai Nėriniai Perukas Klijai Juoda Moterų

0 Reitingai
€34.50

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Labai nešiojamų ir kišenės dydžio.Galite stiliaus jūsų plaukai taip greitai, kaip jūs jį priimti.

Perukas Klijų Valiklis:

Atspalvis Idealiai tinka moterims, vartojančioms nėrinių perukai, sintetiniai perukai, kasytės, perukai ir kiti nėrinių perukai rūšių.

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi.Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia.

Perukas Klijai:

Mes turime platų perukų priemonių, kad atitiktų visus jūsų stiliaus poreikius!

Jis yra saugus naudoti ant abiejų poli ir nėrinių plaukų pakeitimo sistemų ir sukuria nematomas obligacijų po paraiškos.Tai nematoma klijavimas, padeda slėpti savo valsčiaus ir sukuria natūralią išvaizdą jūsų perukas ar toupee tiek vyrų, tiek moterų.

Plaukų Vaškas Prilimpa Moterims:

Premium Nėrinių Atspalviu Putėsiai:

Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama Savaitgaliais).

Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!

Lengva Pašalinti:Mūsų nėriniai perukas valiklis gali pašalinti klijų likučių iš įvairių kosmetikos išlyginimo produktus.

Atsiliepimai:

Krašto Valdymo Teptuku:

Šis perukas juostos obligacijų nėrinių bus išlaikyti savo skaldytų plaukų puikios formos.

Šis tonuoti nėrinių Putėsiai padeda atspalvį jūsų nėrinių perukai, kuri suteikia fizinis baigti, kad atitiktų jūsų odos, kad jūs visada ieškoti savo geriausius ir jaustis graži ir viduje, ir išorėje.

Krašto Valdymo Vašku:

Ar jūsų garbanos yra susukti, keistą, arba prarasti, jūs galite naudoti šį kraštą kontrolės vašku, kad mišinys gerai su savo plaukų krašto.

Elastinga Juosta :

Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti.Visi laiškai bus atsakyti per 48 valandas (išskyrus valstybines šventes Kinijoje).Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Kontaktai:

sku: m237269

Elemento Tipas Klijai
plaukų vaškas prilimpa 75g
Spalva šviesiai ruda, Vidutinio Ruda, Tamsiai Ruda
nėriniai atspalviu putėsiai 100ML
Perukas Klijų Valiklis 32ml
Kilmės Žemyninė Kinija
krašto valdymo gelis 30g
perukas klijai 38ml

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…