Nešiojamų Mini Tingus Kosmetikos Krepšys Kelionės Lūpų Maišelį, Odos Priežiūros, Laikymo Mielas Dizainas Stilingas Makiažas Maišelį Daugiafunkcinis

0 Reitingai
€3.30 €6.61

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Įrengtas patogus užtrauktukas uždarymo, Mini Lūpų Krepšys yra lengva atidaryti ir uždaryti, ir jo oda, užtrauktukas kamščiatraukis suteikia patogų ir saugų sukibimą.

Uždaryti tipas:Užtrauktukas

Maišo matmenys 16*10*7cm,kompaktiškas ir lightweigh pakankamai, kad tilptų į jūsų rankinėje, todėl jį galite pasiimti su savimi visur, kur jums eiti.

Tinka kasdien ir kelionių naudoti, Mini Lūpų Krepšys yra puikus aksesuaras išlaikyti savo kosmetikos organizuotas ir lengvai pasiekiamas.Su jo derinys praktinių funkcijų ir stilingas dizainas, šis makiažas maišelį, yra būtina turėti bet kuri šiuolaikinė moteris.Jis taip pat yra puikus dovanų idėjos jūsų draugai ir šeima.

Produkto Pavadinimas: Mini Lūpų Krepšys

Kvadrato formos ir paprastą spalvos dizainas, kuris atrodo elegantiškas ir madingas.Prieinami 6 skirtingų spalvų: juoda, rožinė, mėlyna, žalia, tamsiai mėlyna, raudona ir juoda.būtina turėti aksesuaras bet kokį makiažą meilužis.

Spalva:Juoda ,Rožinė,Mėlyna,Žalia,Tamsiai mėlyna,Juoda-Raudona

Dydis:16*7*10cm

Ypatybė:

Pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio medžiagos, tvirta, Ilgaamžė ir atspari vandens ir drėgmės, užtikrinant, kad jūsų kosmetika yra švari ir tvarkinga.

Medžiaga:Poliesteris

Erdvus vidus su pertvara dizainas, kuris padeda jums organizuoti savo kosmetikos pagal kategorijas.jūs galite lengvai rasti tai, ko jums reikia be rummaging per savo maišą.

sku: m23680

Modelis Trimatis Modelis
Forma Trimatis Modelis
Medžiaga Ne-Audiniai
Formos Stačiakampio formos
Funkcija Eco-friendly, Lankstymo, Įžuvinti
Produktas apsauga nuo dulkių dangtelis
Kilmės Žemyninė Kinija
Naudoti Multi-Purpose
Modelio Numeris Kosmetinės
Taikomas vietos VONIOS kambarys
CN Kinija
Tipas Laikymo Krepšiai

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…