Mezgimo Saugojimo Krepšys Nėrimo Maišelį, Mezgimo Adatos "PASIDARYK pats" Adata Menų Amatų Siūlų Maišas, Nėrimo Kabliuko Siuvimo Įrankių Laikymo Krepšiai

0 Reitingai
€7.40 €13.46

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Medžiaga: Sunkiųjų Nailonas

Specifikacija: Pavadinimas: Verpalai Saugojimo Krepšys

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Aprašymas: Mezgimas Verpalai Organizatorius saugo siūlų atskiros ir apsaugo juos nuo tangling, ir išlaiko savo formą, ilgai be raukšles.

5、Puiki Dovana: Mūsų Mezgimo Siūlai Organizatorius yra puikus mezgimo DIYers, crocheters, needleworkers, ir amatininkų.Ji taip pat gali būti skiriamas šeimos narių gimtadienio dovanos, ar atostogų dovanos.

Pastabos:

1、Didelės Talpos: Pagaminti iš didelio tankio drobės, siūlai šią tote yra lengvas ir patvarus, idealiai tinka didesnių projektų, kurie reikalauja daug vilnos kamuoliukus, mezgimo, nėrimo, kabliukai, mezgimo reikmenys, ir daugiau.

Naudojimas: Laikyti vilnos kamuoliukus, mezgimo , aliuminio lydinio puošybinės, bambuko rankena puošybinės, mezgimo reikmenys, siuvinėjimo lankelius, ir kt.

Didelio pajėgumo dizainas yra pakankamai didelis, kad tilptų visi siūlų, ir kiti priedai.

3、Patikima Medžiaga: Pagaminti iš sunkiųjų nailono, Nėrimo Siūlai Krepšys yra atsparus įbrėžimams, atsparus vandeniui, patvarus, todėl jį paprasta laikyti siuvimo rinkinių ir mezgimo reikmenys.Siūlai saugojimo krepšys yra skirtos dvi rankenos lengva vykdyti.

Kulka Taškų:

4、Patogus Laikyti: Ne daugiau ieškant per krūvas verpalai ir krūvos daiktų, kabliai, žirklės, ar ritės.Mūsų Nėrimo Siūlai Krepšys yra taip lengva surasti ir išsaugoti, todėl jūs galite sutelkti dėmesį į savo mezgimo.

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Savybės: atsparus įbrėžimams, atsparus vandeniui, lengva priimti, dvipusis užtrauktukas, nešiojamas su rankena, ir kt.

Paketų Sąrašo: Verpalai Saugojimo Krepšys * 1

2、Lengva Siūlų Paieška: Šio mezgimo nešti leidžia lengvai pasiekti siūlai, ir netvarka-nemokamai knits ir plyšių, yra pakankamai standus, todėl siūlai nebus ištraukite!Įmontuotas dvipusis užtrauktukas leidžia vartotojams lengvai įdėti į mezgimo įrankiai.

sku: m236056

Žymos: mezgimo saugojimo krepšys nėrimo krepšys

Tipas Didmeninės No
Modelio Numeris Mezgimo Saugojimo Krepšys
Laikymo Tipas Siuvimo & Siuvinėjimas Įrankio Laikymui
Pastaba maišas tuščias
Sandėliavimo Stilius Sandėliavimo Rolls & Krepšiai
Kilmės Žemyninė Kinija
Rinkinys Tipas No

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…