10mm-40mm Plieno Punch Tuščiaviduriai Įrankis su Plastiko Pagrindo Plokštė Kilpų Įvorės Skylę Puncher Drabužių Diržo Užuolaidų Scrapbooking

0 Reitingai
€6.44 €12.88

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pastaba: Prašome naudoti Plastiko pagrindo plokštė apsaugoti įrankis krašto!

10mm-40mm Plieno Punch Tuščiaviduriai Įrankis su Plastiko Pagrindo Plokštė Kilpų Įvorės Skylę Puncher Drabužių Diržo Užuolaidų Scrapbooking

Medžiaga: 45 # plieno (gera kietumo)

DUK

Q:aš esu perpardavinėtojas,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą,whtat jūsų didmeninę kainą?

Savybės: atsparios, tvirtos

Plastikinio Pagrindo Plokštės Dydis: 90 * 90 * 5mm

2. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą, pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

A:Labas,Ačiū už jūsų užklausą,jei norite pirkti didelio kiekio,prašome atsiųsti mums elektroniniu paštu arba palikti savo pranešimus, koks jūsų norite mums,mes suteiksime jūsų geriausia kaina per 24 -48hours.Ačiū.

1)Dauguma straipsnių bus išsiunčiamos per 1-5 darbo dienas po apmokėjimo aišku.(Kai kurie produktas gali ne akcijų metu,išsiuntimo gali vėluoti,tikiuosi, jūs galite suprasti.)

1. Visos prekės yra tikrinamos prieš vežimą, todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu, galite pasikeisti elementus vieną savaitę, ir jūs turite susisiekti su mumis per 24 valandas nuo gavimo jūsų pirkti.

Jei jūs tik norite nusipirkti vertus, paspauskite arba, pelėsių, prašome spustelėkite paveikslėlyje pirkti

2)prekės yra vežamos iš Kinijos per oro paštu, pasiekti daugelio šalių, per 10-20 darbo dienų.Čia yra shiping metu Kinijos Oro Paštu

Ilgis: Apie 90-125mm

Fizinio Ekranas

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesą arba sąlyginio DEPONAVIMO.

Q:gal galite pakeisti kitais, išreikšti,turime prekių ungently?

4. Mes grąžinsime visą savo didelio laimėjimo suma,., gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti.Po tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Mendtaisykla.lt.arba, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Kai jūs gaunate siuntinį,jei jus tenkina tai ,tikiuosi, jūs galite palikti mums, 5 žvaigždučių.

Dydis: skersmuo ( 10mm - 40mm )

Apie siuntą:

Apie Atsiliepimą:

A: Taip,Mes taip pat siųsti prekes, DHL, "Fedex", UPS ir kitiems, jei galite mokėti mums daugiau express savikaina, ar jūs perkate enought prekių.prašome susisiekti su mumis arba palikti savo pranešimus.

Labai ačiū!!!

Klausimas:Ar turite kitų produktų, kad mes norime pirkti kartu su jūsų produktu,aš ne rasti jį į savo parduotuvę?

2. Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.

Produkto Informacija:

Apie Terminus:

Prekės Informacija

Naudojimas: Visų dydžių perforavimo formos yra tinkamos skylių ant odos ir Oksfordo audinys, bet 10mm ar daugiau netinka dėl skylių minkšto audinio.Prašome patvirtinkite prieš perkant.

3. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

Spalva: plienas pirminių spalvų (gali būti alyvos dėmių ir rūdžių ant paviršiaus)

Pavadinimas:Aukštos Kokybės Plieno Hole Punch Įrankis

Geriausias būdas yra tiesioginis " interneto mokėjimo, jūs galite pasirinkti patys.

A:Taip,mes galime suteikti tai, kas jūsų, norite,prašome siųsti mums informaciją ir nuotrauką,mes galime rasti tai už jus.

(Pastaba:dieną meas darbo dieną)

Apie Mokėjimą:

Tuo metu, jei jūs patenkinti bet apie problemą sklypas,prašome susisiekti su mumis pirmą,mes padarysime viską, kad ją išspręsti.Tiesiog tikiuosi, kad jums gali suteikti jav galimybę.

sku: m234524

Kilmės Žemyninė Kinija
Dydis 10-40mm
Rinkinys Tipas Taip
Funkcija Patvarus
Metalo Tipas plieno
Prekės Pavadinimas WORTHOFIRST
Medžiaga Metalo
Formos Round
Technics Danga
Modelio Numeris Plieno Hole Punch Įrankis
Produkto Tipas Kilpos
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…