Oro, Vandens Trinamos Pen Audinio Žymeklis, Pakeisti, Pritaikyti Kreida Siuvimo Įrankiai, Siuvimo Reikmenys 3pcs

1 Reitingai
€22.62 €23.81

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Peržiūrėti Daugiau ir Trinamos Pen / Tirpsta Vandenyje Audinio Auto Išnyksta Žymeklis Parkeris Naudoti: audiniai, audinys, t-marškinėliai, batai, kojinės,šilko,medvilnės, linų,siuvimo Gera pakeisti Siuvėjo Kreida.Savybės:Vandens pagrindo dažais,netoksiškas ir aplinkos.Piešinys gali išnykti savaime.Violetinė, rožinė ir balta spalvos siūlo.Spalva: tamsiai mėlyna, žydra ir rožinė.Kiekis: 3 vnt/daug.

Realated Produktus

Pastaba: *Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su manimi ir aš susisieksime su jumis, kaip greitai, kaip tik galiu. *Prašome atkreipti dėmesį, kad ten bus 1cm klaida realių produktų ir Rankų darbo gaminių, ten yra kažkas apie pėdsakai padalinta sąnarių ir pjovimo. *Spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Taip yra dėl skirtingų spalvų/šviesumo nustatymus kompiuteris/nešiojamas ekranus.Pristatymas: * Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių; * Kombinuotas Vežimas: daugiau produkto, kad bus paketą ir siuntimas; * Jei reikia pareikšti kitą vietą, prašome susisiekti su klientų valdymo įmonės ir palieka pranešimą.

sku: m232717

Naudoti ženklinimas ir siuvimo
Tipas Pieštukas
Rinkinys Tipas Taip
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas PALMYBEST
Kilmės Žemyninė Kinija
Spalva trijų spalvų

Klientų Q & A

avatar

Aš nusipirkau 3 pieštukai, 1 atėjo super, tai buvo tai, ką jie pažadėjo, bet 2 atėjo sausas, susisiekiau su pardavėju, ir pasiūlė juos siųsti dar kartą, kai sutikau, jis man pasakė, aš negalėjau daryti, jei aš nusipirkau juos

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…