Žavesio Apyrankę Priėmimo Komplektas "PASIDARYK pats" Papuošalų gamyba Spalvingų Karoliukų Rinkinys, Todėl Rinkinys Gražus Papuošalų Amatų Rinkinys Kūrybingi Papuošalai

0 Reitingai
€12.83 €26.73

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Specifikacija

[Spalvingas Maišelis arba Apyrankę Priėmimo Rinkinys] yra 2 stilius granulių formavimo rinkinį galima pasirinkti.Ne tik jūs galite DIY apyrankės, bet taip pat gali padaryti maišeliai.Kiekvienas rinkinys ateina su pakankamai priėmimo priedai, kad galite sukurti žavesio apyrankę ar rankinėje, kad atitiktų skirtingus komplektus.

Aprašymas:

Apyrankės Medžiaga: Varis

Apyrankės Ilgis: 16cm (neįskaičiuojant pratęsimo grandinės)

Spalvinga: Šis granulių formavimo rinkinys ateina su pakankamai karoliukai priėmimo reikmenys, kurie yra spalvingas ir gražus.Puikus, todėl stilingą apyrankę ar rankinėje.

Pagrindinis Bruožas

1×Gradientas Virvė

Stiliaus(Neprivaloma): Spalvingas Krepšys Rinkinyje, Rausvos Spalvos, Apyrankė Rinkinys

1 X Maišelis Rombo

Arba

Spalvos Rutuliukai Medžiaga: Akrilas

1×Iliuzija Spalvinga Plėvelės (priekis)

Papuošalai yra visada mylimas merginų ir moterų.Kad ir dizaino savo juvelyrikos juos begalinis smagu mergaitėms.Naudokite mūsų "PASIDARYK pats" juvelyrikos priėmimo reikmenų rinkinys, išplėsti savo vaizduotę, suteikti daugiau galimybių juvelyrikos stilių jie gali padaryti.

Tipas: Rinkinys

Spalvingas Krepšys Rinkinyje:

Didelė Anga Karoliukų Medžiagos: Cinko Lydinys

16×Pakabučiai

2×Apyrankės(16cm)

[Perfect "PASIDARYK pats" Dovanų] Ši apyrankė priėmimo rinkinys yra labai gera dovana vaikams, ir "PASIDARYK pats" savo apyrankę ir "PASIDARYK pats" meilužis pagerinti savo kūrybiškumą, vaizduotę ir rankų judesių koordinavimą.Tai yra didelis, kaip "PASIDARYK pats" dovanų vaikų gimtadienius, Helovinas, Padėkos ir Kalėdos.

1 X Maišelis Grandinės

16×Didelė anga karoliukai

Pakabukas Medžiaga: Cinko Lydinys

Gražūs Papuošalai Priėmimo Reikmenys,Lengva Valdyti Apyrankę Priėmimo Rinkinys,Mielas Meno ir Amatų Apyrankė

Pastaba:

Apyrankių Rinkinys:

[Lengva Valdyti] Šis žavesio apyrankę padaryti kit yra lengva valdyti.Apyrankė be pratęsimo grandinės measures16cm.Tiesiog atsukite pabaigos galva, sriegis granulių arba pakabukai teisė dydis už jus.Tada varžtą gale galvos ir uždaryti blokavimo grandinės.Lengva ir patogu "PASIDARYK pats" stilinga apyrankė.

3×Tarpiklius

Pavadinimas: Žavesio Apyrankę Priėmimo Komplektas

Prasmingai "PASIDARYK pats" Amatų: Vaikai gali naudoti savo kūrybiškumą, sumaišoma ir suderinti karoliukus ir karolius, stilingą apyrankę ir maišelį.Skatinti vaikų kūrybiškumą ir plėtoti fizinio darbo įgūdžių.

14×Spalvos Rutuliukai

[Įdomus "PASIDARYK pats" Šeimos Veikla] Šis papuošalų gamyba kit ateina su pakankamai priėmimo tiekimą, kad yra laisvas vaikams sumaišoma ir suderinti karoliukus ir žavesio sukurti asmeninę apyrankę ar rankinėje.Tėvai gali "PASIDARYK pats" juvelyrinių dirbinių formavimo rinkinį su vaikais kartu.Mėgautis "PASIDARYK pats" procesas ir priartėti.

[Plėtoti Kūrybiškumą] Šis papuošalų gamyba rinkinys yra naudingas vaikams vystyti savo rankomis akis koordinavimo galimybes.Skatinti vaikų vaizduotę ir kūrybiškumą "PASIDARYK pats" savo apyrankės ar rankinėje.Skatinti jų domėjimąsi menu ir amatais.Metu padaryti papuošalai, kad jūsų vaikas daugiau kantrybės ir pasitikėjimą.

100 ×Akrilo Karoliukai

1.Gali būti ir nedideli skirtumai tarp nuotraukos ir tikrosios spalvos preke.Mes stengiamės parodyti jums tikslią spalva

1×Iliuzija Spalvinga Plėvele (atgal)

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas.

1 x naudojimo Instrukcija

sku: m232159

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…