Plokštė Organizatorius Indų džiovyklė Kompaktiškas, Lengva Operacija Didelės Talpos, Tvirtas, skirtas Priekabas

0 Reitingai
€24.05 €46.25

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Mendtaisykla.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū!

Apie laivybos

Medžiaga: Anglies plienas

Grąžinimo ir atlyginimo

Specifikacija:

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

Plokštė Organizatorius Indų džiovyklė Kompaktiškas, Lengva Operacija Didelės Talpos, Tvirtas, skirtas Priekabas

6 x Veržlė

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.

2. Specialios Konstrukcijos: skaidrių geležinkelių dizainas yra lengvai ištraukti, apatinis vandens pajungimas yra lengva valyti, o crossbars abiejų pusių gali būti naudojamas pakabinti tack audinys.

2 x Patraukite Svirtį

2 x Ištraukite Bėgelio

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

Elemento Tipas: Plokštelės Laikikliai

1 x Apačioje Dėklas

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1 x Lipdukas

2 x Laikiklis

Savybės: 1. Vietos Taupymas: Suprojektuoti su intervalais, jums tik reikia įdėti į plokščių, jų tos pačios orientacijos, lengva pasiimti ir laikyti nereikia daug vietos, ji lengva laikyti spintoje.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

Paketų Sąrašo: 1 x Drainer Dėklas

3. Tvirtas: Pagaminti iš anglies plieno, jis yra tvirtas ir patvarus, ir patiekalai gali būti patikimai įtvirtinti vietos be kritimo.Apačioje juostos laikiklis dizainas turi platesnį kontaktinio paviršiaus su lentelės viršuje ir tai nėra lengva pristatymas.

4. Gebėjimas prisitaikyti: Idealiai tinka šeimoms, RVs, nameliai, kemperiai rūšiavimo patiekalai, restoranas, organizuojant lėkštės, dubenys ir pan.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip nutekėjimo už stalo įrankiai laikyti daiktų, organizavo.

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

Apie atsiliepimą

1 x Raktas

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

3 x Varžtas

5. Paprastas Įrengimas: Įrengtas su sukamuoju dinamometru, klijai, sraigtai, tvirtinimo varžtai ir kiti priedai nustatyti dar stipriau, tai trunka tik keletą minučių operacijai užbaigti.

2 x Tvirtinimo Kaištis

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

8 x Disko Skaidinio Turėtojas

sku: m22961

Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas Zerodis

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…