Visiškai Naujas Originalus, Skirtas Ulefone Power Armor 18 18T 19 19T Baterijos Mobiliųjų Telefonų Pakeitimo Aukštos Kokybės Batteria Su Įrankiais

0 Reitingai
€169.02 €177.91

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

1x3M klijų

① .Gerbiami rusijos Draugai, Prašome Palikti mums, jūs Visiškai Pavadinimas Dėl rusijos Politikos ir lengvai muitinės formalumus.

③ .Kadangi ekranas bus atnaujintos arba pakeistos kitomis pardavėjai, laikui bėgant, bus nežymus skirtumas kodavimo ar išvaizda ekrano kabelis.Mes negalime garantuoti, kad kiekviena ekrane bus toks pat kaip pradinio ekrano, bet tai neturės įtakos jūsų naudojimui.Jei jūs proto, prašome užsakymą pirkti.

1 x LCD Ekranas Touch " skaitmeninis keitiklis Asamblėja

Visiškai Naujas Originalus, Skirtas Ulefone Power Armor 18 18T 19 19T Baterijos Mobiliųjų Telefonų Pakeitimo Aukštos Kokybės Batteria Su Įrankių Rinkinį Sudaro

1xRepair įrankiai

④ .Jei jis negali būti naudojamas po to, kai gavote ir išbandyti, Prašome nesijaudinkite ir susisiekti su mumis iš karto,mes jums patenkintas sprendimas. ⑤ .Labai ačiū už skaityti atidžiai prieš perkant.Jeigu esate patenkinti paketas, prašome pateikti mums didelis įvertinimas.labai ačiū! ! !

② .Visi LCD ekranai yra išbandytas prieš išsiunčiant, prašome patikrinti dar kartą iki sumontavimo!Testas gali būti įdiegta be jokių problemų.Nereikia skirti pernelyg daug jėgos telefono komponentų diegimo proceso metu, dėkojame už jūsų supratimą.

BingYeNing Nauji 100% Originalus AAA+++ Kokybės Patikrintas prieš Išsiųsdami

sku: m22899

Originalus ar Ne Originalus
Kokybės Sertifikavimo Nėra
Modelio Numeris Už Ulefone Power Armor 18 18T 19 19T
Baterijos Talpa(mAh) Virš 5000mAh
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas BINGYENING
Suderinamos Prekės ULEFONE

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…