Nauja Antena Jungiklis, Rankinis Antenos Jungikliai, Walkie-Talkie, Garvežių Lauko Antenos Jungiklis

0 Reitingai
€24.56 €44.65

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Nauja Antena Jungiklis, Rankinis Antenos Jungikliai, Walkie-Talkie, Garvežių Lauko Antenos Jungiklis

② Įrengti vieną anteną už 2 radijo stočių.Pastaba: Šis metodas nerekomenduojamas!Tai yra tik rekomenduojama 2 imtuvai be perdavimo funkcija prisijungti naudojant šį metodą.Nuo pradžios funkcija yra rizikingas, ji turėtų būti naudojami atsargiai ir turėti atitinkamas pasekmes.Todėl šis ryšys metodas nėra rekomenduojamas.

Pakuotės Turinys:

Spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Antenos jungiklis yra specialiai pagamintas KUMPIS.Poveikis yra nuostabios, įterpties nuostoliai yra maža, o kaina yra tik apie 30% importuojamų prekių.Spektaklis yra ne prastesnės importuojamoms prekėms, ne visi.Jis gali būti naudojamas įvairiose radijo įrangos, pvz., UV skirsnis automobilių stotis, rankų stotis, trumpųjų bangų radijo stotis, SDR imtuvas, FM radijo imtuvas sistema ir kt.Metodo naudojimas yra labai paprastas, tiesiog apversti jungiklį, norėdami atidaryti vieną iš dviejų galimybių.

Nes tik vienas radijo prijungtas prie antenos, bet kuriuo metu, ir kitas nėra prijungtas prie antenos.Todėl, jūs turite patvirtinti, kad power-on ir pradėti.Be to, šis metodas taip pat gali būti naudojami namų puošybai laidų.

Medžiaga:metalas

Nes pakeisti kryptį ir uosto prieigos skirtingų partijų produktų, nebūtinai yra ta pati, naudoti multimetro įvertinti ir patvirtinti atitinkamą santykį tarp jungiklis rankenos kryptį ir du uostus prijungtas prieš naudojimą, ir ženklas.Naudojimo paprastumas.Paprastai jungiklį į dešinę, sąsaja kairėje prijungtas, ir sąsaja dešinėje yra atjungtas.

Jungiklis pagal bendravimo poreikius.Taip pat yra galimybė prijungti dvi Yagi antenos, siekiama įvairiomis kryptimis, ir, jei norite perjungti antenos skirtingomis kryptimis per antenos jungiklis, signalo stiprumą, radijo, bus skirtingas, kad signalo kryptis gali būti lengvai atskirti.Trumpai tariant, yra daug būdų, kaip žaisti su dviguba antena, ir jūs galite mokytis lėtai.Jei įrengti keli jungikliai, daugiau antenos perjungimo funkcijos gali būti pasiektas.

1 x Antenos Jungiklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

① .Prijungimui 2 antenos sistemos radijo stotis.Pastaba: dvi antenos yra iš esmės nėra susiję radijo, tuo pačiu metu, bet tik vienos antenos galima pasirinkti galima prijungti vienu metu per jungiklį.Pavyzdžiui, galite įrengti radijas su įvairiakryptė stiklo antena ir tada kryptinė Yagi antenos.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

sku: m228098

Kilmės Žemyninė Kinija
Pelnas(dB) 1
Prekės Pavadinimas Tanxunzhe

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…