Austos Medvilnės Virvė Augalų Krepšelį 7.8" 11.8" Gėlių Puodą, Grindų, Patalpų Sodinamosios Krepšelį Saugojimo Organizatorius Šiuolaikinio Namų Dekoro

0 Reitingai
€103.73 €150.34

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Medžiaga: medvilnės virvė

2. Tai ryškus rankomis austi medvilnės virvė sodinamoji krepšelį sutampa ir su savo smuiku lapų figų medžio, pareiškimas, kaktusas, aloe ar gyvatė augalų ir kt.Pridėti modernus paprastumas nuojauta, kad jūsų namų, biuro, studijos, viešbučiai ir restoranai.

20*20cm/7.87*7.87 į

Pastaba: galite naudoti antklodės užpildyti arba garo lygintuvas atsikratyti raukšles sukelti mūsų krepšiai yra vežamos sulankstyti.

Savybės:

30*30 cm/11.81*11.81 į

3. Rankų darbo, kruopščiai medvilnės ir siuvami iš coiling būdas užsidirbti lanksti tekstilės standus pakankamai laikyti savo formą.

4. Lengvai atlikti rankenos yra tvirtas ir sunkiai būti sugadintas.Mūsų įmonė krepšelyje yra lengva judėti, sulankstomas ir gali sutaupyti vietos kai nenaudojamas.Taip pat tinka kaip dovana draugams ir artimiesiems per housewarming, gimtadienis, Kalėdos, Nauji Metai ir t.t.

5. Šis neutralus austi krepšelyje yra taip pat puikiai naudoti kaip saugojimo bin vaisių, drabužiai, knygos, žaislai, raštinės reikmenys, rankšluosčiai ar netvarką skalbimo kambarys, miegamasis, vaikų darželio, vonios ar miegamojo grindimis.Pastaba: galite naudoti antklodės užpildyti arba garo lygintuvas atsikratyti raukšles sukelti mūsų krepšiai yra vežamos sulankstyti.

Techniniai duomenys:

1. Dydis 7.87" Skersmuo x 7.87" Didelis telpa 5-7" gėlių vazonai; dydis 11.81" Skersmuo x 11.81" Aukštus idealus 10in vazoninių augalų ir tinka gėlių vazonus nuo 8" iki 10" skersmens.Jei jūsų mėgstamiausia augalų naudojate įprastą plastikiniai gėlių vazonai ar augti maišais, virvės puodą apima pridėti stilingas prisilietimas prie jūsų kampe kosmoso.

pakavimo sąrašas: 1 vnt austi krepšelio

sku: m22769

Modelio Numeris austi krepšiai už sodinamosios
Audinio Tipas 100% Medvilnės
Funkcija Eco-friendly, Lankstymo, Įžuvinti
Naudoti Neatening/Sandėliavimo
Kilmės Žemyninė Kinija
CN Kinija
Medžiaga Audinys
Tipas Laikymo Krepšiai

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…