Odos Siuvimo Rinkiniai Apmušalai Remonto Rinkiniai su Siuvimo Adatos, Siuvimo Ylos Siūlės Rippers Rankinių Siuvimo Crafting "PASIDARYK pats"

0 Reitingai
€11.32 €14.71

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Medžiaga: Metalas, , Medvilninių Siūlų

Savybės:

Pastaba:

Dydis: apytiksl.18.6x10x5cm/7.32x3.93x1.96in

1 x Odos Siuvimo Rinkiniai

Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Odos Siuvimo Rinkiniai: Jūs gausite: Odos Siuvimo Adatos, Liniuotės, Žirklės, Antpirštis, Odos Siuvimo Ylos ir kt.Odos Siuvimo Rinkiniai apima saugojimo krepšys padėti jums organizuoti šių produktų.

Odos Siuvimo Siūlus: 12 Spalvos odos siuvimo siūlai, pagaminti iš kokybiškų medžiagų, labai sklandžiai ir patvarus.Įvairių spalvų siuvimo siūlus galima derinti įvairių spalvų audinio.

Spalva: Kaip Paveikslėlyje Parodyta

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Techniniai duomenys:

Odos Siuvimo Reikmenys: Joje yra trys ylos su įvairių funkcijų, ilgi tiesūs ylos skylių tvirtinimo taškai, įbrėžimams ylos už didina skylę, kablys ylos dėl nedėkite siūlai ir siuvimo.

Pakuotės Svoris: apytiksl.253g

(Daugiau Dydžio, Išsamiai, Prašome Žr. Nuotrauką.)

Įvairių Odos Siuvimo Adata: Yra siuvimo adatos įvairių dydžių ir funkcijų.Pavyzdžiui, maišinis adata, kilimų adata, tiesiai apmušalai adata, taip pat ir odos siuvimo adatos, kt.

Platus Svyruoja Naudoja: baldiniai remonto rinkiniai gali būti naudojamas automobilių sėdynės, sofos, skėčiai, kilimai, interjeras, kailis, palapinės, mašinos ir pan.Tai padės jums užbaigti savo mėgstamą amatų lengvai.

Komplektą Sudaro:

sku: m226885

Prekės Pavadinimas FISOKEE
Naudoti Mezgimo
Kilmės Žemyninė Kinija
Rinkinys Tipas No
Medžiaga plieno
Tipas Didmeninės No
Tipas Siuvimo Rinkinys

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…