Kišenės Daugiafunkcį Lankstymo Drabužių Saugojimo Krepšys Kabo Krepšys, Liemenėlė, Kojinės Apatinis Trikotažas Džiovykla Rūbams Saugojimo Krepšiai Organizatorius

0 Reitingai
€16.59 €32.54

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

2. Vietos Taupymas: erdvė užsklanda spinta saugojimo krepšys idealiai tinka šalikai, liemenėlė, apatinis trikotažas, gyvūnų laikymo, pėdkelnės, kelnės/apatinio trikotažo / kojinių laikymui.Ir kabo spinta saugykla gali būti kabo spintoje lazdele, drabužiai, Baras, skalbykla, džiovykla, miegamasis,sandėliukas, bendrabučio, kelionės RV ir tt, kad švari ir tvarkinga išvaizda į jūsų namus.

Svoris: 120 g

1. Medžiaga: spintoje kabo organizatorius priima aukštos kokybės Oksfordo audinio, akies audinys, ir PP valdyba, dėvėti, atsparus skalbti, suspaudimo nėra raukšlių, kvėpuojantis, sveikatos ir jokio kvapo.

Paketas Apima:

1× Spintoje Kabo Organizatorius

Specifikacija

3. Patogioje& Praktiška: Tai yra patogu jį, bet kur su pakabinimo saugoti visus smulkių detalių, tokių kaip apatiniai, liemenėlė, kojinės, nuotolinio valdymo pultai, akiniai, papuošalai, įkrovikliai, paštas, vekseliai, raktus, mažesnių popieriaus bloknotai, kai kurie tvartai, vokai ir pan, kad visada buvo prarasti aplink.jis gali suristi lengva nešioti, puikiai tinka kelionės naudoti.

Savybės

Modelis: 15 tinklai, tinklai 5

Medžiaga: Oxford medžiaga, Akies audiniai, PP valdyba

Spalvos: Rožinė, Pilka, Beiges,

4. Patvarus ir Saugos: Mūsų kabo organizatorius yra pagaminti iš oksfordo audinys ir gridding medžiaga, be raukšlių. 15/5 kišenės kabinti organizatorius yra pagrįsta struktūra, dėvėti, atsparus plaunamas ir suspaudimo nėra raukšlių, naujos konstrukcijos, jokio kvapo, odos draugiškas, saugos ir žalia, tinka visų amžiaus.

5. Platus Pritaikymas: Idealiai tinka namuose, miegamasis, gyvenamasis kambarys, vonios kambarys, studijų, virtuvės, biuro, ir t.t.Tai jūsų geras pagalbininkas drabužių rūšiavimo, kad jūsų miegamasis tvarkinga ir švari, ir padaryti tai lengva ieško ką nors, ką norite.ji išsaugoti savo erdvę ir padaryti jūsų gyvenimą lengviau.

Dydis: 55 x 30 cm

sku: m22496

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…