20 Lbs Propano Bako Dangtelį,Kelionės Priekaba Propano Bako Dangtelį,Vandens Ir Dėvėti, Atsparus,Kelionės & Camping

0 Reitingai
€9.26 €12.18

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pakuotės Turinys:

NAUJOS FUNKCIJOS:Vožtuvas prieigos dizainas.Ir ten yra oro angos su tinkleliu kliūtys skatina oro srautą sumažinti viduje kondensacijos ir vėjo lofting.Be to,jums bus nustebinti tuo, kaip lengvai padengti paslydo per dangtelį su dviem rankenomis

Dydis:apie 35x40cm/35x41cm

Dydis - grilio dangtis telpa standartinio dydžio 20 lb propano bako ir išlaiko propano bako švarus.Naudoti 20-svaras propano bako, tuo pačiu didinant išvaizdą jūsų kiemo, su šią stilingą skėtį nuo saulės.

Aukščiausios kokybės MEDŽIAGOS:Oksfordo audinys.Prailgina gyvenimo trukmę jūsų bakas

Spalva:juoda

Reguliuojamas Drawcord - Raišteliu viršuje ir elastinga uždarymo dugno už aptemptas tinka, kad išlaiko dangtelis saugiai vieta ir lengva įdėti ir kilimo per kelias sekundes.

/

tipas: A/B

1 x Propano Bako Dangtelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

GERA SIUVIMO - Puikus tekstilės technologijos su poliesterio siūlai, skirti padidintas patvarumas ir atsparumas plyšimui, tvirtas pusių pagerintas atsparumas dilimui, net ir atšiauriomis sąlygomis, tai būtų lietaus, vėjo, saulės, sniego ar dulkių.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Tinka standartinis 20 svarų cilindrų propano bako

Medžiaga:poliesteris/420D Oxford medžiaga

DRESS UP JŪSŲ GRILIS:Kailiai šlykštus bakas ir paaštrina iki išvaizdą jūsų grilis

PATOBULINTA MEDŽIAGOS - Tai grotelių viršelio yra pagamintas iš atnaujintas sunkiųjų specialios išnyks atsparaus 600D poliesterio oksfordo audinys atsparus vandeniui PU danga, kuri veiksmingai apsaugo nuo vandens, dulkių ir sniego.Mūsų vidaus/lauko grilis apima teiks ištisus metus apsaugą jūsų grilis ir atlaikytų elementai.

LENGVA išvalyti - Tiesiog nuplaukite vandeniu ir purvo išnyks ne kartą.Sausas dujų grilis, padengti saulės kito naudojimo.Patogiai laikyti, mes taip pat teikiame sandėliavimo krepšiai.

sku: m224076

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…