Menstruacijų Šildymo kilimėlis Nešiojamų Mėšlungis Šilumos Diržas, skirtas Pilvo Juosmens

0 Reitingai
€12.40 €25.30

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Skauda juosmens, minkštos kojos, prasta veido

Kaip naudoti: 1. Prijunkite USB duomenų valdytojo ir įjungti mobiliojo elektros energijos tiekimo. 2. Ilgai paspauskite įjungimo mygtuką valdiklis 1,5 sekundes, kad įjungtumėte. 3. Po atidarymo, trumpas paspauskite klavišą, norėdami kontroliuoti temperatūra (3 lygiai, temperatūros). 4. Ilgai paspauskite įjungimo mygtuką, kol mygtuką, lemputė išsijungia, tada jis yra išjungtas ir nebenaudokite.

Gaminio Dydis: Apytiksl. 27 x 12 cm / x 10.6 4.7

Naminė klasė, tamsius ratilus

Šaltas rankas ir kojas, prasta kūno sudėjimą

Specifikacija:

Elemento Tipas: Menstruacijų Šildymo Kilimėlis

2. Plonas Ir lengvas: dizainas yra plonas ir lengvas, kvėpuojantis, jūs vargu ar gali jaustis egzistavimą, kai dėvi viršutinė kūno dalis, ir judėti laisvai, kuri bus šiltas jums nepastebimai.

Iš formos, lengvai nutukimo

5. 3 Lygių Temperatūros: Tolimųjų infraraudonųjų spindulių šildymo ir juosmens šildymo palaikymą pagalvėlės, greitas kaitinimas 3 sekundėms, jūs galite laisvai pereiti į 3 lygius temperatūrą pagal savo situaciją.

Savybės: 1. Įtraukiamosios: Tai menstruacijų šildymo kilimėlis priima ištraukiama dizainas, kuris gali patenkinti įvairių juosmens circumferences ir yra patogiau įdėti ir kilimo.

Medžiaga-Grafenas

Menstruacijų sutrikimai, lengva dismenorėja

Taikoma simptomai:

4. Didelio Ploto: Didelė srityje, karščiavimas, pastovios temperatūros apyvartą, šiltas ir visiškos aprėpties, kad tilptų pilvo ir bamba, veiksmingai sumažinti dismenorėja.

Veiksmingumas: Jis turi funkcijas, atšilimo pilvo, juosmens, ir jis pasiekia gelmes pilvo apačioje.Tolimųjų infraraudonųjų spindulių, išplėstos kaitinimo zonos, antroji greičio, temperatūros jutikliai, 3 lygių temperatūros reguliavimas, safe 5V maitinimo, lengvas ir kvėpuojantis, nr. išardymas ir plovimo, mobilus maitinimo šaltinis

Pastaba: Rankinis matavimas, prašome leisti 0.4‑0.7 klaidų.Prašome atkreipti dėmesį, kad naujo tipo ir seno tipo šis produktas bus išsiųsta atsitiktine tvarka, ir įsitikinkite, kad jums bus ne protas, prieš užsakant.

Paketų Sąrašo: 1 x Menstruacijų Šildymo kilimėlis

3. Nešiojamieji: Šildymo diržo priima lengvas ir plonas dizainas, idėja, kurią galima įdėti į maišelį ir atlikti su jumis, ir jūs galite visada šilta, kai keliaujate.

Nevaisingumas, lengvai abortų

sku: m217583

Žymos: Menstruacijų Šildymo Kilimėlis

Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas TMISHION

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…