10-1PCS 50/100 ML Nano Keramikos Automobilių Dangos Dažų Purkštuvu Vaškas Hidrofobinės Skystasis Polimeras, Scratch Remover Greitai Drėkinimo Automobilių Priežiūros

0 Reitingai
€6.23 €12.99

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

4. Po 3-8 minutes, kai dažų tirpalas yra pusiau sausas, švelniai nuvalykite dažų sausu rankšluosčiu, kol dažai yra pusiau permatomas;

jei jūsų adresas apima šiuos pašto kodą prašome pasirinkti ispanijos sandėlyje.

U. S. pirkėjo dėmesį:

Modelio Pavadinimas: Automobilių Keramikos Nano Danga

3. Ji paprastai trunka apie 20-60 darbo dienų pristatantis sklypo paskirties (už atokiose vietovėse, tai gali užtrukti šiek tiek laiko).Tuo tarpu, jūs galite pasirinkti, DHL/EMS/FedEx sutrumpinti laivybos laikas, jei jums reikia kad skubiai.

2. Sausa dažų;

Pastaba:

1. Valymo išpaišytos, pageidautina su poliravimo pasta pašalinti aliejaus dėmes nuo paviršiaus;

Elemento Tipas: Dažų Apsauginė Folija

3. Mes grąžinsime jums visą pinigų, upone gavimo elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai apima.

Naudojimo būdas:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

1. Visi daiktai bus tikrinamas du kartus ir gerai supakuoti, prieš siunčiant.Prekės bus išsiųstos per 3-7 darbo dienas po to, kai klientai moka užsakymą.Nes mes tūkstančiai kad everydays.Turime pasirūpinti, siunta, po vieną.Mes atsiųsime produktų, jums artimiausiu metu.

1. Lengva naudoti: Automobilių Keramikos Nano Danga, Skystas Lakas, ir kiti panašūs produktai gali būti taikomas tik keletą sekundžių, nereikalaujant daug paviršiaus paruošimo.Rezultatai yra įspūdingas ir ilgai išliekantis.

3. Purkšti nedidelį kiekį dažų tirpalas ant paviršiaus automobilio dažų ir tolygiai taikyti su kempine (apie 6-9 purškalai yra reikalingos pusę padengti);

Jei jums gauti kad ir ji yra geros būklės, mes būtume dėkingi, jei galėtumėte palikti 5-Žvaigždučių Teigiamų Atsiliepimų dėl šio sandorio.

4. Jei prekė yra pažeista transportuojant ar negali būti naudojamas įprastai, prašome contactus nekilnojamojo nuotraukas elementus ir mes jums geresnis sprendimas.

Patarimas 2: negalima sušlapti per 2 valandas, geriausių rezultatų, po 24 valandų.

5. Automobilio Įbrėžimams Remonto ir Apsaugos: Automobilių Keramikos Nano Danga ir kitų panašių produktų siūlo nulio remontas ir apsauga, todėl jie puikiai tinka atkurti senų dažų ar apsaugoti, taip pat naujų dažų darbo vietų nuo įbrėžimų ir swirls.Automobilių Nano valiklis ir kiti panašūs produktai siūlome ilgalaikių rezultatų, kurie gali apsaugoti jūsų automobilio baigti iki metų ar daugiau, mažinant poreikį dažnai reapplication ir sutaupyti laiko ir pastangų.

Ypatybė:

Sritys, kuriose MŪSŲ sandėlyje nėra pristatyti prekes: Havajai, Aliaska, Puerto Rikas, Guamas ir kitų JAV užjūrio teritorijose.Ir karinių adresą.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas!

Specifikacija:

1. Jei nesate patenkintas su elementą, kai jūs jį gauti, prašome grąžinti per 10 dienų nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti.

3. Sustiprintos Apsaugos Nuo Elementų: Automobilių Keramikos Nano Danga apsaugo nuo UV spindulių, ekstremalių oro sąlygų ir taršą, suteikti ilgalaikę apsaugą ir blizgesį jūsų automobiliui.Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie nori pagerinti savo esamus keramikos danga arba poliravimo dažų danga agentai.

Patarimas 1: Siekiant geriausių rezultatų, nėra taikomos tiesioginių saulės spindulių ir įsitikinkite, kad paviršius yra kietas liesti, prieš taikant.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį ir konkrečias priežastis grįžti.

Specialios Funkcijos: Netoksiškas

4. Universalus ir Paprastas Naudoti: Automobilių Keramikos Nano Danga yra universalus ir paprastas naudoti keramikos greitai detailer, kad naudoja specialias hidrofobinės polimerų ir SiO2 nanodalelių teikti išskirtinę blizgesį, ilgalaikį visų oro apsaugos, ir stiprios vandens duobute tik kelias sekundes.

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Prekės Svoris: 66 g

Priešingu atveju mes būtume dėkingi, jei galėtumėte susisiekti su mumis prieš paliekant 1-os iki 3-Žvaigždučių Atsiliepimus, mes su malonumu tenkinančio sprendimo.

Ispanijos pirkėjų dėmesį:

50/100ML Automobilių Keramikos Nano Danga, netoksiškas Automobilių Nano Purškimo Bekvapis Automobilio Įbrėžimams Remontas Greitas Remontas Kūno Junginys Nulio Remontas

1 x Automobilių Keramikos Nano Danga, Spray

2. Savaiminio išsivalymo Savybių: nano atspariu vandeniui sluoksniui Automobilių Keramikos Nano Danga suteikia savaiminio valymo efektą, kuris leidžia automobilio plovimo lengviau.Plius, jis gali būti naudojamas beveik ant visų išorinių paviršių, įskaitant dažytų paviršių, diskai, stiklo, ir daugiau.

Pašto kodas prasideda 35/38.

Paketai:

2. Mes tik laivas Patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

4. Jei negaunate kad per 60-90 dienų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą feeback, mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.

Užjūrio sandėlyje negali būti pristatytas.

Prekės Apimtis(pasirinktinai): 50ml 100ml

sku: m21467

Elemento Ilgio 110 mm
Modelio Pavadinimas Automobilių Keramikos Nano Danga
Prekės Apimtis(pasirinktinai) 50ML 100ML
Specialios Funkcijos Ne Toksiškas
Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Aukštis 35 mm
Elemento Tipas Dažų Apsauginė Folija
Patarimas 2 Nereikia sušlapti per 2 valandas, geriausių rezultatų, po 24 valandų.
Prekės Svoris 66g, 66 g
Prekės Pavadinimas VODOOL
Prekės Tomas 50ML 100ML
Elemento Plotis 35 mm

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…