30ml/50ml Automobilinio Plastiko Restauratorius Vandeniui Plastikinis Refurbisher Dulkėms Plastiko Gaivus Dangos, Automobilių Salono Valymas

0 Reitingai
€0.43 €0.65

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Ypatumai: Renovuoti,blizgesį, dulkėms, atkurti spalvą

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Dydis: Refurbisher: 88 x 28 mm/3,5 x 1.1 colių, 95 x 32mm/3.7 x 1.3 colių

Prekės Apimtis(pasirinktinai): 30ml/50ml

4. Lengvas ir Mini: Automobilių plastiko restauratorius yra nešiojamas ir lengvas.Tai paprasta ir patogu naudoti.Ar jūs galite jį nešiotis savo įrankių dėžės, kuprinės ar bet vietų automobilį.Tai bus ne užima daug vietos, arba pridėti per daug spaudimo jums.Tegul jūsų kasdienės automobilio priežiūros ir valymo efektyviau ir patogiau.Kas daugiau, tai yra labai lengva laikyti.

5. Pasitenkinimo Garantija: Mes siekiame suteikti kiekvienam klientui aukščiausio lygio klientų aptarnavimas siekiant užtikrinti, kad jūs turite malonią patirtį.Jei turite kokių nors problemų, klausimų arba reikia pagalbos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus tiesiogiai.

Savybės:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

3. Platus Taikymas: Šis automatinis nulio remonto agentas gali būti naudojami visi automobilių dalių, plastiko ir gumos komponentų, skirtų transporto priemones bet kokios spalvos.

30ml/50ml Automobilinio Plastiko Restauratorius Vandeniui Automobilių Protectant Valyti Dulkėms Plastiko Gaivus Danga, skirta Automobilių Skydelio Priežiūra

Specifikacija:

Pastaba:

Prekės Svoris: 35 g

2. Vandeniui atsparus ir Patvarus: Automobilių plastiko refurbisher gali atlaikyti daug automobilių plovyklos, dulkių ir lietaus apsauga, ir dar šviečia puikiai.

Elemento Tipas: Plastikas Ir Guma Priežiūra

1 x Automobilio Plastikinių Restauratorius

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1. Daugiafunkcinis: Tai plastikiniai gaivus danga efektyviai išsprendžia vidaus ir išorės plastiko komponentų problemas, kurias sukelia praėjusio laiko, greitai pašalina oksidacijos nuo plastikinių paviršių ir suteikia transporto priemonės naują išvaizdą.

Naudojimas: Įvairių plastikinių dalių

sku: m19455

Prekės Tomas 50ml
Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Tipas Plastikas Ir Guma Priežiūra
Specialios Funkcijos atnaujinti
Prekės Svoris 35g

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…