Kalėdų Šukuosena Mielas Santa Hats Naujagimių Beanie Skrybėlių Bamblys Kostiumas Šalis Skrybėlę

0 Reitingai
€2.79 €5.59

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Techniniai duomenys:

Savybės:

Pastaba:

Spalvų Pasirinkimas: Raudona/Žalia

1 x Kūdikis, Kalėdų Skrybėlę

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas.

OOTDTY

Kūdikis, Kalėdų Skrybėlę: mielas kūdikis, Kalėdų beanie skrybėlių suprojektuoti su Kalėdų elementas mazgas ir 2 neprivaloma spalvas pasirinkti, paprastos konstrukcijos, lengvai gali tilpti kūdikių skirtingų atostogų apranga, super minkštos medžiagos ir aukštos elastinga, tampri, dydis išlaikyti savo kūdikių galvos odos patogus.

Produkto Matmenys: apytiksl. 18 x 16cm/7.08 x6.29inch

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Puiki Dovana Kūdikio & Bamblys: Mūsų beanie skrybėlių puikiai tinka kūdikio, vaikiška, tinka jų kasdien dėvėti, perfect photo rekvizitai galvos suknelę įvairioms progoms, atostogų šalys, Kalėdų, Naujųjų Metų aprangos aksesuaras.

Kūdikių Fotografija Rekvizitai Kalėdų Kostiumas:mielas Kalėdų teminius skrybėlę taikoma naudoti kasdien, ar ypatingomis progomis, ir specialiai Kalėdų vakarėlį, gerai cosplay jūsų kūdikis berniukas ar mergaitė imtis puikių nuotraukų, išsaugoti lobis akimirką ir pasidalinkite savo kūdikio pirmųjų Kalėdų su šeima ir draugais, nepaisant to, kaip Kalėdų kostiumas, ji taip pat gali būti kasdien dėvėti arba cosplay kostiumas kūdikiams.

Medžiaga: Poliesteris

Grynasis Svoris: apytiksl. 23g/0.05 kg

Odos Draugiškas Medžiaga: patogus skrybėlę naudoti kvalifikuoti poliesterio medžiagos, netoksiška kvapas-mažiau spalvotas spausdinimas, super minkštos ir odos draugiškas užtikrinti savo patogūs dėvėti, kvėpuojanti medžiaga, su gera išvaizda, labai tampri, su tobula & patvarus spektakliai.

Universalus Kūdikio Kepuraitė: kūdikių Kalėdų skrybėlę su mikro elastinga, kepuraitė matomas ir dydis tinkamas ir tinka amžius 0-2 metų baby ir pradedantys vaikščioti kūdikiai gaubtai apimtis, išplėsti naudojant trukmė.

Komplektą Sudaro:

sku: m19147

Juostos Tipas Įrengtas
CN Kinija
Modelio Tipas Animacinių filmų
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Poliesteris
Departamentas Pavadinimas Kūdikių
Amžius 0-6m
Lytis Unisex
Kūdikio Amžius 4-6 mėnesių

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…