Lengva Valdyti Suvirinimo Mašina 1000w Nuolat Lazerinio Suvirinimo Mašina Lazerinio Suvirinimo Mašina Anglies ir Plieno Arba Nerūdijančio Plieno

0 Reitingai
€22 440.08

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

4. Lauko suvirinimo, ratukai judėti. 5. Tolimojo suvirinimo: 15 metrų, suvirinimo bet kampas/formos. 6. Infraraudonųjų spindulių padėties nustatymo naudojamas suvirinimo galvos poziciją patikra ir pareigos patikrinimo metu suvirinimas.Suvirinimo padėtis yra tikslesnis ir suvirinimo siūlės yra gražesnė; 7. T jis operacija yra labai paprasta, o ne mokymas yra būtinas. 8. Suvirinimo/valymo/pjovimo trijų-in-one kontrolės sistema, trys darbo režimai gali būti realizuotas paprastus veiksmus Parametras Lazerio šaltinis RAYCUS/JPT/MAX Cocal ilgis 100/125mm Informacija Pavyzdžių naudojimo sritį rankiniams lazerinio suvirinimo mašina

3. Suvirinimo siūlė yra gražus, jokių deformacijų, nr. blackening, ir nereikia būti poliruoti.

Produktų Aprašymas Nešiojamą Pluošto lazerinio suvirinimo mašina rankiniams lazerinio suvirinimo aparatas priima rankiniai supasi suvirinimo galva, kuri yra lanksti ir paprasta naudoti ir nereikalauja profesionalus suvirintojas įgūdžius.Ji tinka mažų partijų ir didelių partijų gamybos ir perdirbimo.Jis yra plačiai naudojami lakštinio metalo apdorojimas, spintelė virtuvės reikmenys, važiuoklės, spintos, laiptų turėklai, liftas, eskalatoriai, ekranas lentynos, Durys ir langai, reklama, modelių, nerūdijančio plieno gaminių ir daugelio kitų pramonės šakų. 1 .Suvirinimo procesas: reguliuojamas suvirinimo siūlės plotis, automatinė vielos šėrimo suvirinimo.

Kišeninis lazerinis suvirinimo mašinos yra plačiai naudojami lakštinio metalo apdorojimas, spintelė virtuvės reikmenys, važiuoklės, spintos, laiptų turėklai, liftas, eskalatoriai, ekranas lentynos, durys ir langai, reklama, modelių, nerūdijančio plieno gaminių ir daugelio kitų pramonės šakų.Pakuotėje ir pristatymas 1.Mes turime 3 sluoksnių paketas.Už, mes priimti medienos amatų atveju.Viduryje, mašina yra apdrausta putos,apsaugoti mašiną nuo purtymo.Už vidinis sluoksnis, mašina yra apdrausta sustorėjimas plastiko maišą vandeniui. 2.Oro WorthyPacking ar Jūros Pakavimo, kurios atitinka tarptautinį standartą.

2. 5-10 kartų greičiau nei įprastos suvirinimo ir argono lankinio suvirinimo procesai.

Įmonės Informacija Liaocheng Ketai Lazeris (Worldslaser) Įranga Co.,Ltd

Liaocheng Ketai Lazeris (Worldlaser) Įranga Co., Ltd.kuris įsikūręs Liaocheng Miestas,Shandong Province, Kinija .Ji buvo įkurta 2007 metais .Mes esame profesionali gamykla, kuri valdo visą sistemą, R&D,Gamybos,pardavimų ir paslaugų integracija.Mes dabar specializuojasi gamybos lazerinio graviravimo ir pjovimo mašina,stalinis lazerinis antspaudas graviravimas mašina,ląstelienos ženklinimo mašinos,lazerio vamzdis,linijinės gido sėdynė,lazerinės galvutės,darbo platforma, lazerinės staklės,ir WD serijos graviravimas ir pjovimo staklės pagal išskirtinės kokybės.Survice 1. Dviejų metų kokybės garantija mašinos, su pagrindinių dalių(išskyrus vartojimo reikmenis), turi būti pakeistas nemokamai, jei jei yra problema, garantijos laikotarpiu. 2. Gyvenime techninės priežiūros nemokamai. 3. Nemokamą mokymo kursą į mūsų įmonę. 4. 24 valandas linijos paslauga, kiekvieną dieną, nemokamą techninę pagalbą. 5. Mašina buvo koreguojama iki pristatymo 6. Nemokamai mėginio bandymų, prašome siųsti mums savo failą, mes padarysime ženklas čia ir padaryti video parodyti jums, poveikis,arba atsiųsti pavyzdį, kad jūs tikrinimo kokybės.DUK (1) Kas yra optinio pluošto lazeris nešiojamą suvirinimo mašina, ir ką ji gali padaryti?Atsakymas: tai naujo tipo metalo suvirinimo technologijų, techninių reikalavimų, techninių darbuotojų, yra mažas, tik šviesos lenkijos šviesos poliravimo gali išeiti išskirtinį poveikį, tvirtas ir patikimas.Tai yra dar vienas naujas suvirinimo būdas sumažinti darbo sąnaudas ir didinti gamybos efektyvumą. (2) Kiek produktas gali optinio pluošto lazeris, rankinės, suvirinimo aparatas, suvirinimo siūlės?Atsakymas: bendrojo optinio pluošto kabelis yra 8-10 metrų skersmens diapazonas gali būti suvirinti. (3) iš Kokių medžiagų gali būti suvirinti pagal optinio pluošto lazeris nešiojamą suvirinimo mašina Atsakymas: Optinio pluošto lazeris nešiojamą suvirinimo mašina galima suvirinti 0.4-5.0 mm storio nerūdijančio plieno, cinkuoti lakštai, skardos lakštai, violetinė, vario, aliuminio ir kitų metalų medžiagas. (4) Kaip daug techninių darbuotojų, gali mašina būti viršuje panaudojus rankinį lazerinio suvirinimo aparatas?A: su atsarga, jūs galite viršų su trimis suvirinimo technikai, ir jūs galite tiesiog viršų su suvirinimo master 1-2 metų.Žinoma, praktika daro puikiai, tai priklauso nuo to, kur yra jūsų darbuotojai gali pasiekti (5) Kaip ilgai, yra garantija kišeninių lazerių suvirinimo mašina: Dviejų metų garantija, tarnavimo laikas techninės priežiūros (pastaba: ne reikmenys)

sku: m185989

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…