5vnt/Mados Kolegijos Studentas, Kuprinės Atsitiktinis Knygos Krepšiai daug Kišenių Didelės Talpos Drobės Paprastas Studentas Kuprinę

0 Reitingai
€19.36 €36.52

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Specifikacija:

Uždaryti Tipas: užtrauktukas

5vnt/set Kolegijos Studentas, Kuprinės Mados Mokyklos Kuprinė daug Kišenių Didelės Talpos Drobės Paprastas Atsitiktinis už nepilnametės

4. Mados dizainas: madingas ir ryškus stilius, dizaino, skirtingų tipų maišai, siekiant padidinti ekonominį efektyvumą.Lėlės pakabukas priduria, žaismingas ir mielas atrodo, kad kuprinė.Jis gali būti naudojamas bet kokiai progai, pvz., mokyklos, parduotuvės, kelionės, verslo kelionės, ir lauko sporto.Galite rasti tinkamą maišelį už jus.

Kuprinės Tipas: Softback

1 x pečių maišą

1 x kuprinę

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Spalva: Juoda,Mėlyna,Žalia,Rožinė,Balta(pasirinktinai)

1 x mobilusis telefonas krepšys

Pamušalas Medžiaga: Poliesteris

Pastaba:

Padalinys : MOTERYS

Išorė: NONE

3. Didelė talpa: nesvarbu, ar tai yra kuprinę ar pečių maišą, yra daug kišenių, kuri yra pakankamai didelė, kad tilptų mobiliųjų telefonų, planšetinių kompiuterių, aplankai, vandens akinius, skėčiai, knygos, kosmetika ir kiti daiktai, tinka bet kokiai progai.

Interjero: Interjeras Lizdas Kišenėje

Stilius: Mados

Modelio Numeris: Moteris Kuprinė

Maišelio dydis: 42x29x14 cm/16.54x11.42x5.51

Decoration: NONE

Svoris: 500g

1 x piniginės

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

5. Geriausia dovana mergaitėms/berniukams: mados, tinka laisvalaikio, lauko sporto, turizmo ir atostogų, pramogų parkas, kelionės ir kt.Tai yra geriausias pasirinkimas gimtadienio dovanos, Helovinas, šventės ir Kalėdų dovanos.

1 x pieštuko atveju

Prekės Rūšis: Kuprinės

Pagrindinė Medžiaga: Drobė

Ypatybė:

Modelis: Kietas

2. Aukštos kokybės medžiaga: atsparus įbrėžimams, drobė, aukštos kokybės poliesterio pamušalas, atsparus vandeniui, patvarus, lengvas, kvėpuojantis, atsparus įbrėžimams, lengvai sulankstoma, lengva valyti, be jokio kvapo, aukštos kokybės metalo dvigubas užtrauktukas, glotni ir ilgaamžiai.Puikus susiuvimo technologija leidžia plonas ir lieknas kuprinė stiprus.

Rankena/Dirželis Tipas: Minkšta Rankena

1. Kuprinę+pečių maišą+mobilųjį telefoną krepšys+pinigų maišas+pen krepšys: Šis krepšys yra penkių tipų maišelius.Krepšys gali būti naudojamas saugoti kompiuterio, knygų ir kitų daiktų, kurie labai tinka į mokyklą.Pečių maišą, taip pat gali būti pakreiptas visoje, kuris gali turėti dalykų, tokių kaip planšetiniai kompiuteriai, knygos, puodeliai vandens, ir pan.Mobiliojo telefono krepšys yra mažas ir subtilus, kad pinigų maišas yra naudojamas saugoti pakeisti, ir rašiklį krepšys yra naudojami laikyti rašikliai.Galite keisti įvairius maišelius pagal jūsų pageidavimus ir skirtingus poreikius.Ji yra ne tik ekonomiška, bet taip pat madingas ir universalus.

sku: m16492

Stilius Mados
Pagrindinė Medžiaga Drobė
Interjeras Interjero Lizdas Kišenėje
Modelio Tipas Kietas
Išorinis Nėra
Prekės Pavadinimas MOJOYCE
Lytis MOTERIS
CN Kinija
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Modelio Numeris moteris kuprinė
Kilmės Žemyninė Kinija
Kuprinės Tipą Softback
Rankena/Dirželis Tipas Minkšta Rankena
Pamušalas Poliesteris
Elemento Tipas kuprinės
Kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Departamentas MOTERIS
Apdaila Nėra

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…