Saulės Lauko Tvoros Žibintai, Saulės Denio Apšvietimas Saulės Žingsnis Žibintai Vandeniui Saulės LED Žibintai, už Sienos, Laiptai, Kiemo Kieme Kelias

0 Reitingai
€16.34 €27.23

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kodėl Verta Rinktis?Norėtumėte sukurti gražią atmosferą savo kieme naktį?Ar esate susirūpinęs apie kurių tamsoje?Saulės denio apšvietimas tampa mėgstamiausia namų savininkams, nes jie tiesiogiai moka nemokama saulės energija, ir tvora saulės šviesos taip pat energijos taupymo.Jei norite papuošti savo sodą, pramogauti ar pramogauti svečiai lauke, galite pasirinkti mūsų lauko saulės denio apšvietimas. 1,Didesnių Saulės Skydelis: Ne galios reikia, tik saulės spindulių.Saulės po tvora žibintai taupyti energiją ir pinigus, didesnių saulės skydelis leidžia įkrauti greičiau. 2,Lengva įdiegti: Laidų nemokamai su varžtais.Ji gali būti įdiegta į bet kurį kraštą ar bet kokį lėktuvą (kur saulė gali šviesti) 3,Švelni šviesa: šviesa, kurią skleidžia šis lauko žingsnis žibintai nebus apakinti, suteikti žmonėms jaukus ir šiltas jausmas Produktas Įvadas 1.Tai saulės denio šviesa neturi jungiklis .Prašome atkreipti dėmesį, izoliatoriumi. 2.Pirmą kartą naudojamas, įsitikinkite, kad atskleisti saulės sienos šviesos Saulėtą dieną, 5-6 valandoms visiškai įkrauti pakankamai. 3. Prašome įdiegti saulės energija varomas šviesos, tinkamos scenos su tiesioginių saulės spindulių toavoid atspalvį. 4. Jei jums kyla nuolat debesuota ir lietinga dienų trukmę sunlightecomes trumpesnis , tai yra normalus reiškinys . 5. Šie saulės šviesos yra labiau tinkami kiemas , sodas , tvora arba denio . 6. Jei apšvietimo efektas tampa dar blogiau po to, naudojant daugiau nei pusę metų , Pleastry pakeisti daugkartinio įkrovimo baterija.Specifikacijos: Šviesos Spalva: Šiltai Balta Medžiaga: ABS atsparumas Vandeniui : IP65 Įkrovimo Laikas: 5-6hours Darbo Laikas: 8-10 valandų

【Auto Darbo】 lauko saulės denio apšvietimas yra powered by saulės, kuri automatiškai mokesčius saulės per dieną, o dirba naktį.Mokestis už 5-6 valandas per dieną.Tai galima įjungti automatiškai, temstant ir išjungti auštant.

【IP65 Vandeniui ir Garantija】 Jie yra pagaminti iš aukštos kokybės ABS liejimo, IP65 vandeniui reitingų, vandeniui ir dulkėms.Ji yra specialiai suprojektuoti taip, kad atlaikytų saulėtų dienų, lietinga naktis ir šviesos sniegas dienų.Kas daugiau, bet kuriuo atveju tu turi problema, tiesiog susisiekite su mumis.

【Kelis Lauko Naudoja】 Tai universalus saulės energija varomas žingsnis po žibintai yra labai tinkamas apdailos sodai, kiemai ir pėsčiųjų takams.Ji taip pat gali suteikti gerą atmosferą Kalėdų, Helovinas, vestuves ir gimtadienius.

【Lengvas Montavimas】 vandeniui lauko saulės energija varomas žibintai (Dydis:3.5*3.3*1.8 coliai) turi dvi varžtų skyles.Produktas apima varžtai ir gali būti įdiegta į bet kurį kraštą ar bet kokį lėktuvą (kur saulė gali šviesti).

Saulės Žingsnis Šviesos Lauko Vandeniui Saulės Šviesos Terasą, Laiptai,Kiemas, Sodas, Kelias, Detalus ir Tvoros, 8Lumens, Šiltai Balta 【Minkšta Šviesa be Apakinti】 Šie lengvi, daugiafunkcinis tvora saulės šviesos yra šviesus ir gražus, su 600amh nikelio-metalo hidrido baterijas, kurios yra patvarios ir saugesnės, visai šeimai apačion naktį.Šiltas ir žavus šviesos sukuria elegantišką atmosferą!

sku: m160954

Korpuso Medžiaga ABS
Sertifikavimo Nėra
lauko saulės šviesos luz solares išorė
Saulės šviesos luzes solares
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Maitinimo Šaltinis Saulės
Prekės Pavadinimas Jeannette
saulės šviesos sodas sodo puošmena lauko
Saulės Elementų Tipas NI-MH
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Kilmės Žemyninė Kinija
luz saulės Saulės šviesa
jardin Sodo žibintai
Apsaugos Lygis IP65

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…