JJRC R19 Naujas Programuojamas Spindulių Nuotolinio Valdymo Elektros Smart Stunt Robotas Šuo Vaikas Protingas Žaislas Naminių Gyvūnų Robotai Šokių

0 Reitingai
€40.39 €80.78

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

1*atsuktuvas

Šėrimo sąveika: šuns burnos ir kiekviena dalis reikmenys, kurie buvo suprojektuoti su magnetais.Kai reikmenys požiūris į burną, jie bus automatiškai pridėtas prie burnos su balso pranešimais pristatyti.

Pakuotė:

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Paketo informacija:

2.Ji turi du valdymo režimus: nuotolinio valdymo pultelis ir lietimui jautrus valdymo, patogus, jį kontroliuoti.

Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti.

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.Mažai tikėtinu atveju, kad jūs esate nepatenkinti savo pirkiniu, mes džiaugiamės galėdami pasiūlyti mūsų klientams grąžinamosios išmokos ( išskyrus originalus pašto išlaidos apmokėtos ) arba mainų elementų grąžinti per 7 dienas nuo gavimo .Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas ir nepanaudoti.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.Grįžta ir kompensacijos paprastai yra tvarkomi per 24 iki 48 val., apie prekių gavimą.

Dainuoja ir šoka: Ji gali dainuoti ir šokti, ir pakviesti vaikai šoka kartu su savo apakinti perkelti triukus.

3.Ji gali dainuoti ir šokti, pasakoti istorijas, ir taip toliau, tai puiki dovana jūsų vaikams.

3*šėrimo priedų

Pažangi veiksmų programa: Paspauskite programos mygtuką ant nuotolinio valdymo pultelis.Pasirinkti juda jums patinka ir paspauskite veiksmo mygtukus, atitinkamai.Kai daroma, šuo bus nuosekliai įrodyti užprogramuotas juda.

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus within3-4 verslo daysonce jūsų mokėjimas baigtas.

1*instrukcija

Pasakojimo ir Interaktyvią apklausą: sistema buvo patobulinta, pasakoti istorijas, ir kalbėti anglų kalba.Jis gali pasakoti istorijas, komfortą kūdikiui ar kalbėti anglų kalba, o žaisti su vaikais.Paspauskite klausimas mygtuką ir jums bus užduodami klausimai pagal užsakymą.Paspauskite mygtuką ir išgirsti atsakymus.Sėkmės pasirinkti tinkamus atsakymus.

Techniniai duomenys:

Šunų dydis: 22*13*21cm

Aprašymai:

RC atstumas: 300cm

Pakuotės dydis: 25.5*15.5*30cm

JJRC R19 Naujas Programuojamas Spindulių Nuotolinio Valdymo Elektros Smart Stunt Robotas Šuo Vaikas Protingas Žaislas Naminių Gyvūnų Robotai Šokių

Mes taip pat pateikti 12 mėnesių nemokama priežiūra.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

SVARBU: Prašome susisiekti su mūsų klientų darbuotojai, prieš pradėdami prekės grąžinimo, prašome marke paketą, kaip "GRĄŽINTOS PREKĖS' or Dovana .ir paskelbti apie 15-20 usd vertės sklypą.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Spalva: balta/geltona(pasirinktinai)

1*įkrovimo kabelis

Pakuotės svoris: 860g

1*nuotolinio valdymo

Darbo laikas: apie 120mins

Įkrovimo laikas: apie 3h

Robotas baterija: 3.7 V 500mAh

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo.Pirkėjai gali kreiptis dėl replacementwithin 15 dienų fromyour gavimo theproduct.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus .Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

1.Pažangios RC robotas šuo yra pagamintas iš ABS medžiagos, ekologiški ir netoksiški, nekenksmingi vaikams.

Nuotolinio valdymo pulto baterijos: 2 x 1,5 V AAA baterijos(neįtraukta)

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Galūnės juda: priekinės ir užpakalinės galūnės naudoti atskirus variklius leisti įvairių juda per nuotolinio valdymo pultelį, todėl labiau tikroviška.Jis gali atlikti įvairių įdomių bionic veiksmų su vos vienu mygtuko.

Bendrieji Box Pakuotė

Prekės pavadinimas: R19 robotas šuo

1*robotas šuo

Medžiaga: plastikas

sku: m160405

Dažnis 2.4 GHz
Maksimalus Greitis 5m/s
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
programable Taip
Kilmės Žemyninė Kinija
Rekomenduojame Amžius 12+y
Dizainas Šuo
Brūkšninis kodas No
Maitinimo Šaltinis Elektrinis
Valdymo atstumas 10-15m
Įkrovimo Įtampa 110-220V

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…