Mados mergaitė stiliaus Lūpų modelis cigarečių degiklio Kūrybos atvira liepsna butano Pripučiami rūkymas kitos moters dovana (dujų nėra)

1 Reitingai
€23.74

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Mielas drauge,jei turite kokių nors problemų,pls nedvejodami kreipkitės į mus, o ne atverti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą!

Mados mergaitė stiliaus Lūpų modelis cigarečių degiklio Kūrybos atvira liepsna butano Pripučiami rūkymas kitos moters dovana (dujų nėra)

Pastaba: Prašome užpildyti siuntimo informacija užbaigti, Kitaip logistika gali būti atidėtas, arba net galite negauti.

3.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

Mes priimame grąžinimo ir keitimo jei daiktas turi defektų.Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas apie bet kokius klausimus.Mes padarysime viską, kad suteikti jums malonią patirtį.Mes visada stengiamės pasiekti savo pasitenkinimą, jei yra bet koks klausimas ar problema su savo pirkiniu, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Nes dujų negalėjo gauti į lėktuvą, mes neturėjome jokių dujų mūsų žiebtuvėliai.Jūs turite savo butanas.Labai ačiū

Jei perkate 2 vnt ar daugiau, jums bus gauti papildoma 2% nuolaida.

1.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

sku: m157311

Žymos: mergina studentų lūpų lengvesni, moterų žiebtuvėliai lūpų dažai, lūpų dažai cigarečių žiebtuvėlis, cigarečių žiebtuvėliai mergaitės

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

avatar

Prekės atvyko visiškai be dujų. Bžūp yra blogai nustatytas, tai yra klaida inžinierių, tai bus taip visiems...

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…