Nešiojamų Cilindro formos Dvigubo Kampo Lengvesni USB Įkrovimo Lengvesni Kūrybinė Asmenybė Mini Vėjo Metalo Cigarečių žiebtuvėliai

2 Reitingai
€3.02 €5.03

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go #.

2: Jei jums, kad mano parduotuvėje, mes atsiųsime jums ypatinga dovana savo paketą

5: Nes transportavimo žiebtuvėliai yra labiau varginantis.Todėl pristatymas užtrunka daugiau laiko.Jei jūs skubate, prašome nusipirkti atidžiai.

Paprastai jūsų prekės bus išsiųstos per 1-5 darbo dienas po užsakymo ir mokėjimas patvirtino, ir logistikos informacija bus atnaujinta per savaitę.Tačiau kartais pakuotėje gali būti atidėtas dėl kai kurių veiksnių, tokių kaip transportas, atostogų, ir nuotolinio valdymo srityje.Tokiu atveju, aš tikiuosi, jūs galite laukti daugiau kantriai paketą arba susisiekti su mumis tiesiogiai.Ačiū už jūsų supratimą iš anksto. 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.

3. Mes grąžinsime visą laimėjusio pasiūlymo sumą, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, po tiek pirkėjas ir pardavėjas atšaukti operaciją iš Mendtaisykla.lt.Arba galite pasirinkti pakeitimo.

3: produktas neturi elektros energijos, po ilgo transportavimo, prašome mokestis, jį gavęs jį.

1: Jei perkate 2 vnt ir daugiau, gausite papildomų 4-5% nuolaida.

6: Jei jums nereikia gauti prekes.Arba prekes gavote turi kokybės problemų.Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes jums priimtiną atsakymą.

4: dovanų dėžutėje nėra vežamos pagal numatytuosius nustatymus.Jei jums reikia dovanų dėžutėje.Prašome kreiptis į klientų aptarnavimo centrą nupirkti dovanų dėžutėje.

sku: m154673

Naudojimas Už GRILIS, Žvakė, Grilis, fejerverkai, Kieme Kepsninės, kempingas
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris HYCK012
plunksnų 2 Cilindrų Elektros Lengvesni
Stilius Elektroninis
PLUNKSNA Lanko Ligther
Technics VEIDRODIS

Klientų Q & A

avatar

Išsiuntė ne tai, ką aš užsisakiau Jis neveikia dar

avatar

nuotraukas rodyti lanko lengvesni, bet gavau ritė lengvesni

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…