Automobilio Ventiliacijos Brush Cleaner 5 Pack Auto Automobilis AC Ventiliacijos Išsamiai Šepečiai Soft Bristle Išsamiai Valymo Duster Automobilių Oro Išleidimo

0 Reitingai
€34.60 €69.21

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Įpakavimas: opp krepšys

Aprašymas:

3.Patvarus ir tvirtas: Ji servetėlės toli purvo ir užsispyręs dėmes, antspaudas iš durų, tačiau yra švelnus pakankamai apdaila.Aukšto stiprumo rankena leidžia lengviau įsiskverbti į sunkiai pasiekiamas vietoves, ir teptuku nėra lengva nutraukti ir nukristi.

opp krepšys*1

2.Patogi Rankena: rankena dulkių šepetys yra pagamintas iš medžiagos PP už gerą tekstūrą ir yra ergonomiškai suprojektuoti, siekiant užtikrinti patogi rankena.Rankena neturi metalinių dalių ir apsaugo nuo braižymo automobilio išpaišytos ir paviršių.Su skyle dizaino rankenos, tai šepetėlių rinkinys yra patogu nešiotis ir laikyti.

4.Teisė Dydis: Mūsų automobilių dulkių cleaner kit greitai palikti savo prietaisų skydelio dulkių, ne per didelis ir ne per mažas, kad tilptų jūsų daiktadėžė.Sutaupykite vietos savo automobilį be cluttering erdvėje su per daug priemonės.

5-gabalas automobilių detalių šepetys yra pagamintas iš kiaulių šerių, sumaišyti su pluošto.Teptukas turi privalumų yra lankstumas, rūgščių ir šarmų pasipriešinimo, ir ne lengva prarasti plaukų.

Specifikacija:

Produktų Sąrašas:

5.Plačiai Taikomas,: 5, išsamiai, šepečiai, surišti iš įvairių dydžių, ši detalė teptukų rinkinys idealiai tinka valyti automobilių interjero detales, tokias kaip ventiliatorius, centras pultai, skydus, odinių sėdynių, durų ir dar daugiau.Ji taip pat gali būti naudojami kampai ir plyšių, namų langai, lentynos, technika, baldai, lubų ventiliatoriai ir kt.

Kiekis: 5vnt

Medžiaga: Plastikas

Valymo šepetys*5

Skaitykite daugiau prekės informacija

Pavadinimas: Daugiafunkcinis Automobilių Plovimo Išsamiai Šepetys

Spalva: juoda, raudona

1.Minkšti Šeriai: automobilinis dulkių valymo šepetys yra pagamintas iš šerių, sumaišyti su che'mical pluošto ir yra žinomas dėl savo minkštumo ir patvarumo, taip pat jo atsparumas Rūgščių ir šarmų.Net ir pakartotinai naudoti, išsamias šeriai yra patvarus ir bus ne sukelti žalą į automobilį.

sku: m15460

Specialios Funkcijos švarus
Elemento Ilgio 0.0inch
Medžiagos Tipas Plastikų
Elemento Plotis 0.0inch
Elemento Aukštis 0.0inch
Elemento Tipas Kempinės, Šluostės & Šepetėliai
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Svoris 1.0kg
Prekės Skersmuo 0.0inch

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…