STUDER 900 2 Būdas Linijinis maitinimo "PASIDARYK pats" Rinkinys/Finished valdybos preamplifier/VPK DC 5-24V Neprivaloma

1 Reitingai
€26.32 €30.95

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

PASTABA: turime "PASIDARYK pats" rinkinys ar Apdailos plokštė(Pasirinktinai) ◆ "PASIDARYK pats" rinkinys ---- Visos dalys, jums reikia lituoti ir išbandyti jį. ◆ Apdailos lenta ---- Visos dalys buvo suvirinti ir išbandyta, GERAI.

Apygardos šio produkto grindžiamas Šveicarijos STUDER maitinimo grandinės.Itin mažai triukšmo, karščiavimas, linijinis maitinimo, puikių laidų ir geras linijinis komponentai, išėjimo tikslumas yra labai didelis, itin žemos savigarbos, ir faktiniai klausymo patirtį yra geriau nei A Klasės energijos tiekimas.

Naudojimo instrukcijos:yra 3 įtampos reguliavimo pozicijas ant PCB, t. y.: H (DC 20V--28V), M (DC 12--18V), L (5--9V).Po nustatymo įrankis, tiksliai reguliuojamas pasipriešinimo ant PCB pasiekti tikslią vertę.Atitinkamo atsparumo H yra 33K, atitinkamo atsparumo M-12-18K (didesnis atsparumas, tuo didesnė įtampa, bet mažiausia įtampa didės), atitinkamo atsparumo L yra 3K3-6K8. Jūs galite pakeisti atitinkamą varža pagal jūsų esamą padėtį.

PCB dydis: 102mm * 118mm.

Maksimali srovė šis prietaisas yra 2,5 A. Jeigu jūsų prietaisas viršija 2,5 A, jis negalės pradėti.Prašome atkreipti dėmesį į naudojimo padėtį.Jis tinka tik dažniausiai naudojami preamplifiers ir VPK dekoderius, žemiau 2,5 A.

Įžanga:

Tai yra du nepriklausomi įtampos rezultatai.Jei norite sukurti +/- įtampos išėjimas, galite trumpas du GND taškų viduryje PCB, tada išėjimo + įtampa VCC, GND prie žemės, ir VSS išėjimo įtampos. labai paprasta.

Naudojamos medžiagos yra labai sudėtingas, didelio greičio ir mažo-dropout 5A Schottky lygintuvas diodų, išvesties vamzdžio yra APIE vamzdis karalius 15034, TL072 dual op amp, RM 6800uF pagrindinė filtro kondensatorių.Integruotas PCB dizainas su galia nuo viršsrovių ir perkrovos funkcija, siekiant pagerinti elektros energijos tiekimo saugumą.

sku: m151745

Žymos: studer 900 maitinimas, apdailos lentos, "PASIDARYK PATS" RINKINYS, namų kino sistemos, stiprintuvai

Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris STUDER 900 2 Būdas
Prekės Pavadinimas ASYPDZSW
Pakuotė Taip
Kanalai 2 (2.0)
Maksimali Galia Vienam Kanalui 30W

Klientų Q & A

avatar

Gerai supakuota, puikiai, veikia

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…