Namų Korp Voleliu, Teptuku Veiksmingas Naminių Gyvūnėlių Plaukų Šalinimo Priemonė, Švari Ir Tvarkinga Namo Teptukai, Voleliai Aprengti Kailis Lipni Korp Valiklis

0 Reitingai
€5.06 €10.14

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pavadinimas: Savaiminio Valymo Korp Valiklis

Gaminio dydis turi paklaida dėl rankos matavimas.

1. Pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, jis yra labai patvarus, minkštas, saugus ir ilgalaikis.

Medžiaga: ABS

Techniniai duomenys:

5 Plataus Taikymo: Šunų Kailio Voleliu, Teptuku yra išlaikyti savo namuose tvarkingas ir švarus, turi daug įvairių programų, ir yra idealus, valymo naminių gyvūnėlių plaukų ir dulkių nuo sofos, kėdės, lovos, ar ant drabužių.

Aprašymas Ir Funkcijos:

1、Aukštos kokybės Medžiagos: Namo Korp Voleliu, Teptuku yra labai patvarus, minkštas, saugus ir ilgaamžis, pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, todėl jums puikią vartotojo patirtį.

1*Savarankiškai Valymo Korp Valiklis

4、Funkcionalus Dizainas: naminių Gyvūnėlių Plaukų Valymo Voleliu, Teptuku yra labai patogi, lengva laikyti ir naudoti, ir yra suprojektuoti su puikus tvarkyti, teikti didelę patogumo jums išvalyti nuo dulkių ir plaukų augintiniai ar baldus.

Kulka Taškų:

Šis universalus valymo šepetys yra puikus paimti augintiniai' gruntai, taip pat padėti jums išvalyti baldai, dulkių, ir daugiau, išlaikyti savo namų švarus ir tvarkingas.

Pakavimo Sąrašas:

3. Suprojektuotas puikiai dirbti, jis gali suteikti didelį patogumą, jums išvalyti nuo dulkių ir plaukų augintiniai ar baldus.

3, Lengva Naudoti: Augintiniai Plaukų Valymo Šepetys yra pašalinti prikibę nešvarumai iš šepetys tiesiog tekinimo, kurių nėra sudėtinga naudojimo veiksmus, išvengti nereikalingų problemų už jus.

2. Būtina turėti daugiafunkcinis plaukų šalinimo teptuku namuose, jis yra puikus masažo naminiai gyvūnai ir valymui gruntai.

Sutikite, kad yra spalvų skirtumas produktas dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų.

Pastaba :

2、 Veiksminga Priemonė nuo Namų Valymas: Augintiniai Plaukų Šalinimo Šepetys neleidžia jiems netyčia praryti savo plaukus, būtina turėti daugiafunkcinis plaukų šalinimo teptuku namuose, puikiai tinka masažuoti naminiai gyvūnai ir valymui gruntai.

Dydis: Apie 25x5.5x6cm/9.8x2.1x2.4inches

sku: m149871

Stilius Vadovas
Naudojimas Augintiniai
Kilmės Žemyninė Kinija
Gamyba Korp Klijuoti Roller
Medžiaga ABS
Modelio Numeris naminių gyvūnėlių plaukų valiklis

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…