20Pcs Mikrofibros Valymo Skudurus, Super Absorbentas Koralų, Vilnos Audinio, Plovimas Rankšluostį Trinkelėmis, Mikrofibros Valymo servetėlės

0 Reitingai
€12.67 €21.12

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Dydis: 25x25cm

Super absorbentas: lyginant su įprasta servetėlės, kad mikrofibros valymo audinys turi didelį vandens absorbcija, turi 8 kartus daugiau svorio, skysčių ir džiūsta greitai.

Pakuotės Turinys:

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Aukštos kokybės: naudojant dvigubo sluoksnio koralų vilnos, jis yra saugus ir patvarus, valymo poveikis yra efektyvesnis, ir naftos šalinimo galimybes yra stipri.

20 * Valymo skudurai

Daugkartinio naudojimo: ji gali būti pakartotinai panaudota šimtus kartų, ir gali užfiksuoti mažyčius dulkių ir dalelių, ir sutaupyti daug pinigų!

Plačiai naudojamas: puikiai tinka valyti virtuvės reikmenys, automobilių, langą, veidrodį, drabužiai ir kiti namų valymo užduotis.

Spalva: atsitiktinių spalvų, nereikia priimti nurodytos spalvos

Medžiaga: mikropluošto

Nesibraižantys: super minkštas ir ne abrazyvinių valymo audinys nebraižo elementus, taip pat ji įbrėžimams dažų, dangų ar kitų paviršių.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

sku: m143071

Medžiaga Mikropluošto
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…