Saulės Styginių Šviesos 20 LED Mielas Bičių Lauko Šviesos Vestuvių Sode Kiemo Šalies Kalėdų Medis Bičių Žvaigždžių Pasakų Dekoro Lempos

0 Reitingai
€55.12 €110.24

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

* Ar * ar【šiltas Paslaugų】 Jei nesate patenkinti produkto, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

* Ar * ar【200 Tikroviška Bitėms】Saulės string žibintai su 200LEDs, kurių buvo suformuota aukšto imituojamas bičių dekoro,atrodo, kad kai kurie nekilnojamojo bitėms savo sode .

* Ar * ar【Eletricity Taupymo】Saulės string žibintai, maitinami saulės, valdomas įkraunama baterija,jokių laidų ir jokių elektros energijos, reikia,galima sumažinti daug kainuoja jūsų šeimai.

* Ar * ar【IP65 Vandeniui】 Tiek string šviesos ir saulės skydelis yra IP65 Vandeniui.Ne nerimauti, juos naudoti LIETAUS ir SNIEGO dieną.

* Ar * ar【Auto on ir off】, Kai įjungiate įjungimo/IŠJUNGIMO mygtukas, ji švies automatiškai, kai aplinka yra tamsi ir auto išjungimas saulėtekio.Ir MODE (režimo) mygtukas gali swith atsižvelgiant į 2 skirtingų rūšių.

Saulės Styginių Šviesos 200 LED Mielas Bičių Lauko Šviesos Vestuvių Sode Kiemo Šalies Kalėdų Medis Bičių Žvaigždžių Pasakų Dekoro Lempos

sku: m137960

Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Įtampa 3.7V
Pagrindo Tipas Nėra
Savybės Bitė, Bičių
Apsaugos Lygis IP65
Dydis 5M
Garantija 180days
Prekės Pavadinimas OKAL RAUDONA RYTŲ
Korpuso Medžiaga Bakelite
Stilius Modernus Stilius
Yra Pritemdomi No
Sertifikavimo ce
Saulės Elementų Tipas NI-MH
Modelio Numeris SFY09
Naudojimas ATOSTOGŲ
Maitinimo Šaltinis Saulės
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…