Gėlių Spausdinti Vaikų Mokyklos Kuprinė Mergaitėms Mokyklos Maišą Vaikai Bookbag Kuprinė Nustatyti Daypack su Pietų Maišelį Mochilas Escolares

0 Reitingai
€32.20 €46.00

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

SPECIFIKACIJOS

Naudingumas: Tai pradinukų kuprinės ir pietūs maišą nustatyti yra erdvus, turėti kasdienių poreikių ir eiti tyrinėti spalvingą pasaulį; Pagrindinė kišenė laikyti A4 formato knygas, A4 formato aplankus, nešiojamas kompiuteris su 15 colių...; Užtrauktuku priekinės kišenės idealus įdėti keletą dažnai naudojamų daiktų, kad būtų lengva pasiekti; Šoninės kišenės su reguliuojama sagtis puikiai tinka vandens butelis, arba sulankstyti, skėtis.

Kuprinė Informacija

Pastaba: Perkant kuprinę, duos keychain kaip dovana!!! (Atsitiktinių Spalvų)

Dydis: Kuprinė: 33(L)*18(W)*43cm(H), 13(L)*7.1(W)*16.9 colių(H), Svoris: 0.55 kg; Pietūs maišą: 25(L)*10(W)*18cm(H), 9.8 L)*3.9(W)*7.1 colių(H), Svoris: 0.15 kg; Tai gali būti 1-3cm paklaida, prašome pasirinkti dydį pagal savo realius poreikius.

Dovanų ir Garantijos: Idealus Kalėdų Dieną, Naujųjų Metų Dieną, arba Gimtadienio dovana jūsų vaikui; Mes siūlome lifetime garantija ir pilnas aptarnavimas pasitenkinimą kiekvieną kuprinė, todėl prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite bet kokius klausimus su mūsų produktais.

Spalvotas Ekranas

Dovana: Puikus keychain

Nežiūriu: Kolonėlė S-formos paminkštinti pečių diržai, kvėpuojanti nugaros skydelio, sutirštės kempinė su rankena ir minkštas nailono išskleidimo rankena bus eiti lengva ant savo vaikų pečių, rankų ir nugaros.

Svoris Ekranas

Struktūra Ekranas

Medžiaga: Aukšto tankio nailono audinio, anti-drabužiai, anti-ašarų ir netoksiškas, susitikimas MUMS, Vaikams, Produktų Saugos Nurodyta Sertifikavimo Standars; Naudojamas kaip mokyklos maišą, kelionės kuprinės, laisvalaikio daypack, ir mokyklos bookbag...

Kampas Ekranas

sku: m13221

Kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Tipas Kuprinė
Medžiagos Sudėtis nailonas
Modelio Tipas Gėlių
Elemento Ilgio 33cm
Prekės Svoris 0.85kg
Lytis merginos
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Elemento Tipas mokyklos krepšiai
Pagrindinė Medžiaga nailonas
Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Plotis 18cm
CN Kinija
Elemento Aukštis 43cm

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…